Mně ? Dobře... V metru jsem i seděl ;-)))
Pekne slecne na kline, vid:-)))
V Praze v 5 ráno dobrý. Drobný, sic vytrvalý, déšť cukrovou panenku nerozpustil
Chčije a chčije...
To rikal deda?
Siel som na bicykli a tiez si o mne kazdy mysli, ze som magor. Ale viacerymi pokusmi som zistil, ze nie som rozpustny vo vode a dokonca ani bicykel nie je rozpustny . Len som po ceste do prace vynechal peknu cestu medzi vinohradmi, lebo tam je na jednom useku asi pol metra vody (na hlbku) a pod vodou asi este 20 cm bahna. Pocit nebezpecnestva nemam, lebo som celu cestu absolvoval mimo premavky aut. Mierny pocit ohrozenia som mal ked som v jednosmerke minal protiiduce auto mestskej policie (ja som siel v protismere). Ale nechcelo sa im zjavne v tom dazdi vystupovat z auta :-)
Cestou do práce jsem před 7h.projížděl křižovatku prímo a měl jsem zelenou.Bylo to z kopce,tak jsem se spustil.Ale ouha.V protisměru odbočovala dodávka doleva a asimě ridič neviděl.Jel jsem za kolonou aut a zamnou nikdo.Následoval můj smyk po obou kolech.Ten maník v dodávce mě v poslední chvilce zmerčil a zabrzdil.Skončil jsem metr od něj.Nadal mu a pokračoval v cestě.Něco podobnýho už se mě stalo.Dnes jsem svítil žlutou přerusovanou blikačkou ,byl jsem celý v červeným a na hlavě stříbrnou helmu.Tak uvažuju že budu jezdit v reflexní vestě.I když jsem se tomu nápadu vždycky smál.
Snažil jsem se vmezeřit kolem do "nedeště". No, podle toho, jak jsem právě dojel domů mokrý, se to evidentně nezdařilo...
Už tam zase chčije a chčije...
Prchnu večer na spinning, v tomto se mi opravdu jezdit nechce.
V ostravě ráno pršelo. A tak jsem vytah plaštěnku po dědečkovi. A už se zase černi tak to vypada, že cestou z práce zase zmoknu. Tak nevím kdy budu lepit plakátky na Ostravskou cyklojízdu.
U nás pršelo akorát jako když muchy chčijou a jelikož to mám do práce 3,5 minuty, pokud do toho šlápnu dost z ostra. Takže jsem to smýkl na kole a ani jsem nestihl zmoknout.
Jediné co nechápu a ani nepochopím, je chápání jedinců, co na kole jezdí s deštníkem :O)
K těm deštníkům - zajímavý vývoj jsem viděl v Japonsku. Tam dřív jezdily ženský vždycky na kolech s deštníkem v jedný ruce, řidítka v druhý a dítě vzadu na sedačce. Případně ještě jedno i vepředu a nebo tam měly tašku. Poslední dobou ale mají na deštníky držák na řidítkách a v té volné ruce mají mobil a volají nebo čtou a píšou maily ;-)
Takhle :
http://www.vysokohorskesporty.cz/pratele...
Fotit jsem mohl až pod střechou. Na přívalovým dešti jsem foťák nechtěl zničit. Jinak jezera na polích které se rozlívají až na silnice. Cross mezi padlými větvemi. Ledový severák. Ale jinak to bylo fain :-)
Včera docela dobře, v lese nefoukalo, a na drsném severu dokonce ani nepršelo, takže jsem se v lese brodil akorát tak pískem, který jsem měl všude. A ten krásný západ slunce!
Ráno pršelo a celkem intenzivně, a teď koukám ven a furd prší, tak to vapadá že zase pojedu z práce v dešti. Ještě dva dny dešťů a zvyknu si.
Jak jezdíte do deště vybaveni? Nejake dobre tipy a by clovek nedojel uplne na doch.
Naprosto božsky! Super počasí, super lidi.
http://www.vysokohorskesporty.cz/pratele...
V pohodě. Sice bylo nějakých 6 stupňů a lehce foukalo, ale prsťáky, dlouhý kalhoty a větrovka to jistily. Vyrazil jsem radši až když už bylo světlo - někdy kolem 7:45 - jako řidič nemám moc rád ty "duchy" co se prohánějí za tmy u krajnice.