Na tohle jsem narazil: "Závod IT challenge. I přes fakt, že se o IT hovoří jako o sedacím oboru je bezesporu rekreační cyklistika jedním z nejoblíbenějších sportů v naší branži. Chuť závodit a bavit se je naopak našeho oboru více než doménou."
http://www.itchallenge.cz/cz/o-zavode/art_3...
Motto závodu "setkejte se v cíli..." nemá chybu :o)))
Ale trasu bychom mohli někdy dát v nezávodním tempu.
To jeď wewe, nejsou tam žádný kopce, to je fakt pro Tebe. o)))
Ja mam rada kopce. Jenom kdyz je vyjizdim, tak na ne hrozne nadavam :)
Tady budou kopce určitě vyváženy pěkným terénkem :o)))
Docela mne formou propozic ti ITiaci zklamali. Není tam uvedeno převýšení (stoupání) a nemohu najít do kdy je otevřený cíl. Je to 60 km , to bych ještě ujel a zdá se, že pořadatelé nečekají jen samé doopravdické závodníky. Zkusím to navrhnout u nás ve vidlákově.
A nejen pro Wewe. Co vím, tak IT tady živí podstatně víc lidí, co vím 100% je Wewe, Jarda, Pb, já. Určitě nás bude víc. V práci mě překvapilo, když byl teambuilding, že přes 80% lidí z IT si přivezlo vlastní cyklovybavení, polovina z nich i vlastní kola (a žádné supermarketovky) a ti co to hned první večer nepřehnali s alkoholem jeli druhý den na výlety na kole, nejkratší trasa jedné skupiny měla 60km, průměr 90, a jedna grupa si dala 140km včetně windsurfingu.
Taktéž v předchozím zaměstnání bylo přes 50% IT oddělení aktivními cyklisty, a u Wewe v práci co vím také jezdí dost lidí na kole.
Prostě mi to přijde, že ty počítače nějak musí evokovat krouživý pohyb dolních končetin, jinak pro tento častý výskyt spojení bit-bajt-cyklo nemám vysvětlení :o))))
Trošku bych upravil tu koncovku
bit-bajt-bike
Myslím že takhle to "lépe" zní ;-)
super heslo !! ;-)
u nás jezdí ITáci všichni. Asi to nějak souvisí s životním postojem a myšlením. I když nevím. Kromě jednoho jsou všichni děsně fajn, ale ten jeden je neuvěřitelný vůl.A cyklisté jsou všichni. Tak nevím :o))))
U nás jsou taky všichni IT cyklo, akorát ten jeden je občas pěkný vůl. Jestli to nebude tím, že jsem jediný IT ve firmě :)))
LOL
No vida .. tak to máme další. Zvláštní, člověk by řekl že právě IT bude jezdit MHD s laptopem na kolenou a rovnou domů k počítači :-). Zdá se, že to je solidní materiál na hotovou esej ;-)))
Rozhodně nejsem IT, ale u nás z ouřednický práce jezdíme taky úplně všichni :-) všichni dva :-)))
nevim no... v prazsky pobocce je nas 30+ a na biku jezdime jen dva... v cele firme nas je hooodne a vim jen o dalsich 2 lidech co jezdi...
Asi tak, nedramatizoval bych to. Vzhledem k tomu, ze v Cechach na rozdil od zahranici umi jezdit na kole prakticky kazdej, neni nic divnyho na tom, ze polovina IT ma vlastni kolo a jezdi na nem, jak pise Matyx. Ze nemaji "zadny supermarketovky" bude asi dusledek vyssich platu v oboru IT. A vzdyt to zname vsichni, cena kola neni primo umerna cyklistickym zkusenostem.
Jo, tak by to taky mohlo být, chjo, moje nadšení pro esej opadlo :o)))
http://www.bike-forum.cz/forum/foto_big.php?typ... :-)))
A máš to zpečetěno - další fotka bude "wert namotán v přehazce Caňonu" :o)))
No prej je to starý, ale mě se to "hold" moc líbilo :-)))
ještě že umím jen česky, sice blbě ale jen :-))
Alespoň nejsi tím že nerozumíš blbej alkoholik, jako mě zařadila wewe..
Dyť ona ti to závidí, páč se svýma vyměklýma játrama na takovou funkci nikdy nedosáhne :o)))
Kdo??? :-))
Moje nervy... wewe přece :o)))
Kdo??? :-))
A dost... :o)))
Co??? :-))
Jak maly deti :) A moje jatra jsou v poradku. Aspon kazdorocni jaterni testy do dokazuji.
http://www.super.cz/vtipky/9173-romanticka...
;o))))
Hezky leštíš kliku :o)))
:-)))))))))))))
Kdo je wewe?? :-)
Panebože, to je hnusný. Já Vám pořád říkám, dávejte na ty veverky bacha, dávejte na ty veverky bacha. Totiž vypozoroval jsem, že veverky mají jednu špatnou vlastnost, jsou nerozhodné. Biker jede a veverka vyrazí ze strany přes cestu, slušný biker brzdí co to dá, veverka běží, že cestu přeběhne. V půli, když už mine bikerovu trasu a je vlastně zachráněna přehodnotí své rozhodnutí přeběhnout a neuvěřitelně rychle se otočí a začne se vracet. Mezitím biker z rychlosti třeba 70km/h (jako příklad) sníží na 50km/h a vracející se veverku přejede.
Ne že bych chtěl jako přirovnávat veverku ke slepici. Ale slepice je mnohem vyzpytatelnější. Je totiž absolutně nevyzpytatelná. Dlouho čeká na straně cesty a v poslední chvíli hup tam. S tím může biker počítat.
Nejzábavnější jsou lišky. Ta vběhne ze strany a když uvidí bikera rozhodne se, že před ním uteče nejlépe po cestě. To samozřejmě bikerovi nedá a pustí brzdy. Trvá docela dlouho než liška před bikerem uhne. V Roháčích jsem tu mršku zrzavou hnal málem až do Zuberce. myslím, že to taky brala spíš jako zábavu.
Taky pustila brzdy?!? :o)))
Hele a jaké zkušenosti máš se srnkama?!?
Ovšem nejhorší jsou stejně trpaslíci... :o)))
Jak trpaslíci? já bych třeba nechtěl potkat medvěda :-)))
trpaslíci jsou horší, ty potvory ti vlezou všude :)
no prave...treba do trenek...
Sis ráno listoval v Koránu, co?!? :o)))
...znám jednoho ten je chytá.
Jinak se srnkama myslím kolize nehrozí, fakt je, že ty mršky čekaj do poslední chvíle a pak vyrazí, ale mají rychlý odpich. Rozhodně dávám na cestě přednost divočákům a ani je nepronásleduji o))) a že jich teď je.
Velká zábava je se svištěma, v Alpách se teď nějak namnožili.I mezi nimi jsou závodníci, podobně jako lišky.
No tak to by ses teda divil. Už tu někde nekdo psal, že se se srnkou potkal. A mě se také stalo, že vylítly z lesa těsně přede mnou. Jen tak tak jsem stačila zabrzdit. Nebyl to příjemný pocit, když se ty tři dělový koule přehnaly přes cestu těsně před mým kolem... Stačilo půl metru a hnaly by se přese mě...
Já myslím, že jde spíš o leknutí a máš pravdu i to může být nebezpečné. Jinak je krásný jak se vysoká zvěř v zimě shlukuje, tuhle mi blízko vidlákova přeběhlo přes cestu velikánské stádo jelenů a laní, napočítal jsem jich 22. Kdo neviděl neuvěří.
U nás se říká, že když veverky vybíhají na cestu a všelijak se ukazují bude hezky.
to jo. Když napadne čerstvej sníh, tak razím do lesa. Nejsem žádnej Apač, takže tohle je jediná možnost, jak dokážu stopovat zvířata celkem bez problémů. Nejčastějc zajíce nebo srnky. Ony se časem unaví a dají se uchodit (hraje v tom dost roli jejich strach) a pak je možný to stádečko pozorovat a přiblížit se třeba i na pár metrů.
kolize se srnou?
hmm tenhle spesl ji potkal ve sjezdu
http://www.bike-forum.cz/img/upload/fotogalerie...
Já věděla, že to tu někde bylo... Díky...
Nechtěla bych ji potkat ani na rovině, ale v tom sjezdu to teda musel být slušný parakotoul...