Nechi zde nějak brojit proti žiletkářům, ale jen lehce popíšu co mě při setkání s nimi nejdřív potěšilo, ale potom i naštvalo.
Vyrazil sem tuhle na svém VeloGauči na výlet okolo Hněvkovické přehrady (sice profil vypadal jak zuby indiánské babičky, ale to mě neodradilo - škoda :o))) když sem se blížil k vrcholu prvního obrovskýho kopce, viděl sem v zrcátku jak se zezadu blíží 4 žiletkáři. Sem si vduchu říkal " se jim to šlape, když maj kolo o půlku lehčí než já :o)) ", ale zas tak rychle mě nedojížděli. Na kopci mě ale dojeli a první z nich mě hned mile překvapil , protože pozdravil (mimochodem, taky ste rádi když potkávate cyklisty, kteří aspoň zvednutím ruky dají najevo, že sme na jedný lodi ?? Já teda zdravím i když někdy koukají jak kakabus.) , pak dva celkem zamračení bez pozdravu a poslední zase zdravil. V tom mě opravdu potěšili, jenže jak se kopec přehoupl , nějak ztratili výhodu svých ultralehkých kol a nijak se mi nevzdalovali. Oni si ale zřejmě mysleli, po shlédnutí mého domácího VeloGauče, že to moc nejede a nevěnovali mi žádnou pozornost. Já jen,jak se říká svěsil nohy, respektive si udělal po náročném výstupu na lehátku pohodlí a spouštěl se za nimi z kopce. Oni sice přišlapávali, ale nijak se nevzdalovali, kdo má ležáka, ví proč, ono to zkrátka z kopce jede jako blázen. No a tady mě právě naštavali. Zřejmě si mysleli, že sem zůstal kdesi vzadu a začli provádět to cyklistické smrkání bez použití kapesníku, aniž by se aspoň ohlédli . Sice sem na ně zařval, ale radši sem přibrzdil, stejně nijak nereagovali. Až když začala silnice znova stoupat a já začal šaltrovat na lehčí převody, otočili se a viděli, že sem opět za nima. Pak už odjeli , do zkopce mi to přeci jenom zatím tak rychle nejde :o))
Potěšili mě tím, že ač sem jel na kole pro ně hrůzné stavby, nebyl problém pozdravit, ale ta hygiena pánové. Příště se aspoň ohlédněte :o)))
Jinak výlet pěkný, ale příště musím ještě počkat až o nějaké ty zuby indiánská babička přijde.
http://holfi.pohoda.com/12/hnevkovice-profil.jpg
Omlouvám se za ty žiletkáře ale už jsi viděl aby někdo na kole vozil kapesník? To je váha navíc :-)))
No vidíš, a já pořád nevěděl, proč mi to nejede ..... asi přestanu vozit kapesník :o)))
Fuj, fuj, smrkat takhle :-))
To mas z toho, ze jezdis tak pomalu a navic neumis uhybat.
TAKTO NEDOPORUČUJI SMRKAT :o)
Jednou jsem byl svědkem úsměvné příhody, kdy jsem stál na přechodu + hromada dalších lidí. Nějaký frajírek (ani na přechodě nesesedl z kola) takhle smrknul, ale jaksi to nevyšlo a u nosu se mu začala houpat snad půlmetrová hustá nudle...a ne a ne dolů. A machírek červený jak slunko na japonské vlajce, najednou měl málo rukou, nevěděl kam s tím...odfrčel a asi byl rád, že mezi lidmi na přechodě nebyl nikdo jeho známý. Myslel jsem, že smíchy zdechnu.
Teď když někdy koukám na fotbálek (akorát liga mistrů - kvůli české parodii na fotbalovou ligu je škoda pálit elektriku), jen čekám až se toto přihodí nějakému fotbalistovi, když ho při smrkání zabere kamera...
To asi ani netušíš, že žiletkáři za jízdy i močí. Což zvláště pro nás, ležáky, je dosti nepříjemné.
Kdyz jedou X-hodinovy zavod, nemuzou si nechat ujet balik a prijde to na ne, je to nutnost. Pochybuju, ze by na lehokolisty mocili bezne na odpolednim svihu :o)
Tak k tomu jsem nikdy nedospěl. Sice vím, jak se to dělá, ale raději si vždycky zastavím...
Znám jednu veselou příhodu z natáčení, kdy na jednoho pelotonistu přišlu sprominutím sraní, tak si sedl za sedlo a vysr.. Bohužel ale se trefoval na zadní kolo, takže se mu ty sračky rozstříkaly po zádech. Nikdo pak za ním nechtěl jet v balíku... :-)
někde na netu jsem viděl video, jak chlapík sral v autě za jízdy z okna