Občas se tady takhle v pravém rohu objeví biker s bikerkou ve vířivce. Je to reklama na soutěž o dvoudenní pobyt pro dva v té vířivce. Já si myslím, že ty bublavý vany mají pro bikery něco do sebe. Určitě to uvolňuje svaly a tak. Problém je, že ta soutěž je jen pro registrovaný. Tak jestli byste jako nemohli někdo třeba soutěžit a pak mne vzít sebou za to, že jsem Vám to připomněl. Mě to do soutěže nechce pustit. A jsou to jen tři otázky.
:))))))))) vzhledem ke svému štěstí ti to klidně můžu i slíbit
Tak do toho světluško, když to vyjde nahlásíš, že přijedeš s dědečkem:o)))
Tak se koukej znovu zaregistrovat a soutěže se zúčastnit. Vyhraješ-li, pojedu s tebou já, neb k dědečkovi se babička náramně hodí. Jen jestli pro tebe nebudu příliš mladý masíčko!!! :-)))
Hele babčo, kdybys dávala pozor, tak víš, že jdeš s křížkem po funuse - soutěž skončila. Teď se hledá vítězka - Petra z Lukova. Podezřelá je každá, nejvíc světluška.
To jako kdyz vyhraju, tak te k sobe vyfasoval do te virivky:-) ? Tak to ne. Ja s vidlakama pecu, fandim jim, ale tohle ne....:-)
Jsou ty otázky těžký? Já nejradši zodpovídám otázky typu "který Bedřich byl největším přítelem Karla Marxe".;-)
Nevím teda kam se s imrverenepřihlášenýmmichalem hrabete.o))
Zapomněl jsem napsat, že každé účastnici soutěže poskytnu nezištně pomoc při vyplňování odpovědí.
pozdě, už to mám dávno vyplněný, ale šikne se někdo kdo mi pomůže s kuframa :))))
Mirek je na kufry machr, založil dokonce vlákno.;-)
Jen nevi, zda je ma tahat dopredu, nebo do zadu:-)))
Což o to, kufry utáhnu, kufry taky utáhnu, nezakufruju i lízátko rád koupím, ani abernathy by nebyl lepší dědeček . Teď hlavně,abys vyhrála. o)))
To není moc těžká otázka abernathy. Největší přítel Karla Marxe byl Bedřich Smetana, který složil hudbu k opeře Komunistický manifest. Libreto napsal Karel Marx a Bedřich Engels. :o)))
To jseš na omylu. Smetana složil Hydrocentrálu.;-)
...a kocour nezná klasiky. Co je větší Čína nebo Vatikán ?
Největší býval sajuz něrušímij, respublik svabodnych... Jak je to teď nevím. Že by byl největší vidlákov ?. :o)))
Čínskému presidentovi oznamují. Česká republika nám vyhlásila válku.
President se ptá : Kolik jich je ?
Deset milionů.
President říká: A v kterém hotelu bydlí ?
Já bych rád měl ve věcech pořádek než odjedu na výlet a teď se to tady hodně zapletlo.
Klasici G+Š píšou v povídce o zkouškových otázkách (Který Bedřich....?), odpověď je tuším Fridrich Falcký. Druhá otázka v té povídce je o velikosti té Číny a Vatikániu, no a Vy to buď neznáte, nebo jste z toho schválně udělali guláš. o)))))))
Hele všimli jste si někdy, že jak je takhle ta linka nahoře, tak je tam i rubrika "Soutěže", když na to ťuknete, tak se tam objeví "Výherci" . Což jsem zajásal, že by to bylo jako dobrý majetkový přiznání a že tam bude vidět, kdo tady k jakýmu majetku přišel. Ale oni jsou tam normální jména, takže se nepozná, kdo co vyhrál. Respektive jsou tam samí cizí lidi. Vyhrál tady někdy někdo z Vás něco? Jo a taky je dobrý, že jsem na to přišel a můžu si ohlídat, kdo vyhraje ten dvoudenní pobyt v té bublavé vaně.
Jestli máš problém s majetkovým přiznáním, tak nechápu, proč už tu bublavou vanu dávno nemáš doma. :-))
Cca před 10 roky moje - teď už bývalá - žena dost toužila po vaně s bublinkama, že prej to je úžasnej relax. Tak jsem dal do koupelny elektrický kompresor, nasadil půlcoulovou hadici a tu jsem ji strčil do vany. To byl takovej příboj, že téma bublinkový koupele bylo navždycky zapomenutý (možná to ale bylo tím, že ten kompresor tak trochu probíjel a po tý mokrý hadici se to táhlo až do vany :-))) ).
Tak jsem z toho na rozpacích. Nevím, kdy ta soutěž končí a mé vyhlídky na funkci spolubublinkovaného nejsou valné:
- když vyhraje abernathy tak jasně vostrouhám
-nepřihlášenej Michal mne s sebou vyloženě nechce, i když proti vidlákům prý nic nemá
-šanci mám u světlušky, jako nosič kufrů
- LeeLoo si věří, ale bůhví jestli by mne vzala
-Jurimír mi pošle leda tak pohled
Asi to dopadne jak s těma buchtama od Švestky.
Nevíte, kdy ta soutěž končí? Mne to tam nechce vpustit.
Nikdy nemůžeš vostrouhat, před chvílí jsem zjistil, že se v těch soutěžních oknech nedovedu pohybovat. Jeden soupeř ti tudíž odpadá. A co odpočet, za chvíli je poledne.;-)
No to jsem si oddechl, já myslel, že kdybys vyhrál, musel bych si dodělat VUML a učitel by se teď blbě sháněl.
18 hod a 28 min.
Nevíte, kdo to vyhrál? Já tu nebyl, tak aby se nakonec nevířilo beze mne.
Nebuď nervózní, asi se furt soutěží nebo losuje. Než vylosovali Syner v Karlových Varech, taky to chvíli trvalo.:-)
http://nakole.cz/souteze/history.php3
Tak údajně to vyhrála jistá Petra Brázdová z Lukova. Docela jsem si oddechl, žes to nevyhrál Ty, abernathy, ale teď jak najít tu pravou?
COže? Tak to to teda bylo určitě zmanipulovaný!!!! CHci vidět záznam z losování a trvám na tom, aby se losování opakovalo do té doby, než bude vylosováno moje jméno!!!!!
Tak to tedy ne! V případě opakovaného losování bude vylosováno MOJE jméno! 8-)
je to pro dva, tak se snad dohodnem ne? :o))
Nejste tu sami!!!!!!!!!!!!!!!:-))))
nevšimli jste si náhodou, že se světluška od té doby už ale vůbec neozvala??? není vám to divné??? :-)))
Že by světluška byla Petra a z Lukova? To pak není hezké takhle se schováva zatímco jiní, a budu už přímo jmenovat - Jurimír a Burajda - porcují její výhru a já suším ústa.
pro dobrotu na žebrotu, že? jen si vzpomeň, kdos tady založil to vlákno :-)
Jo a taky vzpomeň, že jediná světluška mi podíl na výhře slíbila! Schovávat se pak (jak Hamlet) je nemužné!
už jsem to fláknul nahoru, ale z profilu můžeš zjistit, že je z Prahy 9 a ne z Lukova prozradím, že se nejmenuje Petra, ale Jana.
Musíme hledat dál. A kdo dřív najde, tak jede! :o)
Já to hledání asi radši přibrzdím: www.ds-lukov.cz
8-))))))))))))))))))))))))
Jo a ještě jsem jen tak cvičně zadal naši výherkyni do vyhledávače a zjistil jsem, že vyhrává soustavně. Už např. vyhrála:
- spací pytel
- sportwave (?)
-telefon Hallo Baby
Dokonce vyhrála i nějakou soutěž v časopise Cosmopolitan, co mají u nás ve vidlákově u holiče.
Tak to vypadá, že bude mít nahromaděný slušný majetek.
Vysloveně "výhodná partie". 8-)))
O ouuuuu...tohle az se dostane do Vidlakova....ajajajajaaaaj:-)
???? nějak se v těch vláknech ztrácím. Každopádně já jsem se spolehl ohledně vířivek raději na vlastní vidlácké zdroje. Vidláci ze sousedství - z Gmundu - si totiž postavili docela pěkný aquaparčík s vířivkami, saunami a tak. Fakt doporučuji. Po větší akci na kole je to radost a je to blízko. A hlavně nemusím spoléhat až to někdo vyhrajete. o))))
Už mi to došlo:o)))))))
No to teda není. To je o mě!!!
Tak to teda, děvčata, vypadá, že do té vířivky půjdeme ve třech. o))))
No moment není tady najednou těch Peter Brázdových nějak moc?Ale vířivky ve třech bych se určitě nebránila.
Máš bod za tu vířivku ve třech:o) Nemohla bys nějak tímhle názorem nakazit mou ženu, prosím?
Tak zkus ženskou :o)))
"Tak zkus ženskou :o))) "...to jako, ze se nenapadne hlasis?:-))
Jenže ono to má ještě jeden problém, protože ta zdejší soutěž byla o pobyt ve vířivce pro dva. Takže pro tu druhou (jakoby vlastně třetí) by to nebylo zadarmo. Takže bych se jako nejdřív ujistil jestli přispěje nebo budu za galána.
:-))))) Ty se neceho bojis?:-)
Hele, mirečku, to známe. Jeden ponese kůži na trh a ty ho pak v hodině H vyměníš za jiný model :o)))