No a ja se spis zeptam, co od ni ocekavas?
Právě se chci zeptat.. :)) Co od ní můžu očekávat? Respektive nemám žádné vybavení do chladnějšího počasí a tak potřebuju tipy, co je vhodné. Ta budna je ve slevě, proto se na ní ptám.
Ta bunda te urcite nezahreje....je to treti vrstva!!! Ja ji osobne nemam, ale dle materialu (moc ho tam nespecifikuji) to bude jen neco do vetru a mozna desti. Takova slaboucka vetrovka.
http://www.cykloexpert.cz/bundy/sensor...
Tady máš nějaké reference.. Nevím za kolik jí můžeš sehnat, ale já bych raděj být tebou 200 přidal a koupil něco takového http://eshop.kalas.cz/default.asp?idem=25&...
O 200 víc, to je v pohodě. Každopádně ta Parachute byla jen takový "odrazový bod", tzn. že jsem otevřený i pro jiná řešení. Třeba ta bunda od Kalase mě zaujala více... Máš s ní zkušenosti?
Já ji teprve budu pořizovat, spíše ale o něco drahší s odepínacíma rukávama, ale znám lidi co mají a jsou naprosto spokojeni. ;-)
Zkus to projít pomocí vyhledávání a dostaneš toho spousty. Já dostal moiru a jsem spokojen, i když jak to dost propotíš tak je slušnej smrádek, nemám ale s čím srovnávat. V historii tady najdeš i srovnání více technologií od jednoho člověka což je asi nejlepší, že to dokáže porovnat když to sám vyzkouší jeden a ten sám. Každopádně já časem pořídím něco z merina..
No tak toho Kalaše s "převodníkem" už jsem si po netu už objednal)))) tak sem hodím jak přijde odkaz jak se líbí a jak funguje) potřebuju nějaké oblečení do bahýnka, který mi nebude líto ušpinit, takže kalaš s převodníkem bude buď sváteční do čista, a nebo taky nééé))) a nechám soušasnýho Kalaše..
Ze bych ten clovek byl ja? Merino, Sensor, Moira....tod me poradi:-)
Ta bunda je pěkná, ale bojim se, že proti dešti tě neochrání..
Ale je to příjemnej materiál...
A ted koukam jako tele:-) Nekde pisou, ze je to dobra vetrovka. Na webu maj 100% polyamid, coz nic nerika. Na Cykloexpert maji, ze je to Technopile, coz teda vubec zadnej sustak neni. Tak kde je pravda?:-)
Pokavad je to "sustak", tak je to jen vetrovka proti vetru...nezahreje. Pokavad je to Technopile, tak je to sakra teply:-)
Nějak mi to slovo Parachute připomíná padák ;-) Že by tedy podobný materiál jako se používá na ně ? V tom případě bych věřil spíše označení "větrovka", ona i padákovina asi moc neprofoukne ;-)
Vsude to hodnoteji jako vetrovku. Ale Technopile je spise neco jako Polartec. Osobne mam mikinu z Technopile (DirectAlpine) a fakt to sustak neni:-)
Co je to Technopile:
Technopile Výrobky z tohoto materiálu vynikají především nízkou hmotností. Přesto nabízí velmi dobrý tepelný komfort. Vyrábí se v hustotě až 250 mikrovláken na ploše 0,5 mm2. Pevná, ale přitom velmi měkká vlákna na omak působí až kašmírovým dojmem. Výrobky z microfleece materiálu jsou doporučovány jako základní nebo tzv. druhá vrstva. Wicking finish (nenasákavá úprava).
Tak tohle mam a je to muj nejoblibenejsi hadr. Ale jestli je z toho i ta Parachuta, to neviiim:-)
co já vim, tak něco jako pertexová větrovka to není, je to tvrdý..
http://www.in-sport.cz/produkt/229_Cyklo--...
Tady píšou něco dalšího, ale kde je pravda...?
:-) Asi by to chtelo si na to sahnout:-)
Souhlasím, ať to tazatel pěkně osahá a dá vědět jak se věci mají. :-)