pracuje jen s 50cm zdvyhu. vážím 75 kg a mám ji nafoukanou na 130 psi. model 2006 má najeto 3000km.
jééé pardon, samozřejmě 5 cm!!
To máš jednoduchý. Jednak ji máš šíleně přefoukanou a druhak je hodně progresivní.
Na 75kg je i podle tabulky RS cca 110psi. A když k tomu připočtu, že ty hodnoty jsou nadnesené a téměř každý jezdí tak o 20% menší tlak než doporučuje RS v tabulkách...
Prostě foukej podle sagu a dle využití zdvih, zkus sag aspoň 20% a klidně se neboj ani 25%. Pokud i při 25% sagu budeš mít nevyužitý zbývající zdvih, tak je na tebe prostě moc progresivní (tzn. jezdíš málo agresivně na průběh té vidlice). A pak už zbývá jen nechat si ji upravit na tuning-test.cz (Milan je schopný snížit progresivitu + i zvýšit citlivost vidlice).
A nenapsal si na jakém ji máš zdvihu. Pokud na 85mm, tak platí co jsem psal výše, pokud na 100 nebo dokonce na 115mm, tak to už ani při tom tlaku a té progresivitě normální není a něco je špatně.
jo je to 85.. díky moc,podle tabulky na vidli jsem jí nafoukal úmyslně na váhu 80kg.. No nic,jdu upouštět. Ještě jednou dík