15.8.2007
« 10 | « předchozí | strana 221 222 223 224 | další » |
Tolikhle témat jsme už otevřeli. Některá se neujala, nikdo na ně nereagoval, některá se pro velký úspěch znovu a znovu opakují.
A furt je to zajímavé (i když převažuje společenská rubrika)
;-D
a tobe to vyhovuje, protoze porad muzes do nekoho prudit, do nekoho se navazet nebo ho alespon zesmesnovat ... holt lidi jsou ruzny ;o)))
... uznejte, to je chytrý a milý chlapec, že ...
jediny co aspon prispel, hehe ;o)))
Poněkud samolibý. Asi snědl Šalamounovo ho*no.
Tak ted nevim o kom mluvis .. jestli o me, tak rozhodne ne, mam vybrane jine pokrmy ;o))) ... a jestli o AV, tak to fakt netusim, ale je pravda ze v diskuzi posledni dobou hodne perli, sice z pohledu treti strany i vtipne, ale bohuzel to vetsinou jde na neci ukor, a to osobne moc nemusim :(
Na něčí úkor?!? No tak to mi teda nepřijde... Asi to beru s větším nadhledem...
Je ale fakt, že ten větší nadhled jsem schopna udržet jen do chvíle, než odpoví na můj úkor :o)))
P.S.
Neboj, AV, já nevydržím být naštvaná dlouho... No, ikdyž... dělám i výjimky :o)))
fpohode, ja to taky nemyslim spatne, jen holt kdo s cim zachazi, tim take schazi, a nikdo nemuze ocekavat, ze muze postuchovat do nekonecna a nebyt sam postouchnut, ani bozsky AV :o)))))
Ale no tak, vsak moc dobre vis ktera bije ;o)))
Hergot chlapci, kde vy jste si sebrali lopatičku?!? :o)))
Koukám, že by něco uniklo... :o)))
Neres, neni co :o)))
Já to nechci řešit, já to chci jen vědět :o)))
Teď zase nebudu spát... :o)))
Dědečkové dětem (ani cizím) neubližují.
Ale občas je napomenou ...
Tak tak ... a deticky se pak na dedecky pekne vztekaji ;o))
Rozmazlené dětičky.
Ty slušně vychované jim to odkývou a myslí si svoje ...
V tom bude asi ten problem, ja nejsem vychovany jen slusne, ale taky poctive, a rikam co si myslim, a kdyz se mi neco nelibi, tak se ozvu. Muj skutecny deda mel z tohohle vzdy skoro infarkty, nez si zvykl. Ono je to asi o tom, ze nekdo si uctu ke stari predstavu v tom, ze je se starym lidem nerika pravda do oci, popripade dokonce lze, jen aby se jim neublizilo. Ja osobne stari ctim prave tou uprimnosti..... tak sorry jestli se te to dotklo ;o))))
Omlouva te tvuj vek!!!:-))))
I ty Brute, ehm, dedku ? ;o))))
Kdo je starsi...ty nebo ja? Ja jen, zda ti mam odporovat, nebo ti lhat do oci a na vse ti rikat "ano dedo":-)
Rozhodne odporovat a pridat i trochu mentorovani, vzdyt jsi o cely rok starsi ;o))
Sakra...to to leti, to to leti:-) A kdy me predbehnes?:-)
to zalezi na tom, kdo z nas driv zarve ;o)))))))