V sobotu 25.5.od 15,00 se koná v Chomutovicích (Praha - východ) přejíždění rybníčku po dřevěné lávce na jakémkoliv biku :-) tak koho z Vás tam potkám??? více na www.popovicky.cz
Samozřejmě 25.7. :-( omluva
Jak důležitá je aproximace v běžném životě ... ;-D
Musím si jít vygooglovat cože to cizí slovo znamená, jestli mi vlastně nenadáváš .-)
to nevypadá špatně. Neslibuju, ale stavil bych se, tak to snad vyjde. Ale jestli pojedu po lávce, tak to tedy zatím nevím :o))
Kdyby Ti bylo líto si namáčet sedlo, tak nějaká ty kola budou snad na půjčení :-) a i kdyby tam spadlo Tvoje tak žabí muži jej vyndavají a předávají umyté zpět .-) já vyndám asi svého veterána, co jsem dostal k narozeninám :-) na nic jiného se totiž asi nehodí .-))
Nooo, moje kolo by trochu opláchnout potřebovalo, ale nejsem si jistý jestli až tak ;-) Utopit ho zase nehodlám ;-)
tak se pojedem jenom mrknout, tak ho oplachujou ostatní. Ono nakonec nic nepotěší člověka jako cizí neštěstí:o) No a třeba bysme se nakonec nechali přesvědčit . . .
Kdybys byl na chalupě, tak bych se pro tebe stavil cestou. Pak by jsme mohli ještě někam pokračovat. CO říkáš?
25.8. sice na chalupě budu, ale už budu mít na starosti svého potomka. Tohle by se mnou neujela a samotného mne asi také nepustí...
kolik jí je? Vždyť od nás je to 17km http://www.nakole.cz/regiony/mapa.php3 od tebe z chaty ještě o kus blíž. To ujede. Kamarádova pětiletá dcera jela z Chocerad k nám na poť a zpátky. Nesmí se prý říkat jak je to daleko, ale že za chvíli a navnadit tím, co tam bude.
No, 7, ale delší trasy než 5km (s asi 3 zastávkama ;-)j sme ještě nezkoušeli ;-) Ona na tom ještě pořádně neumí, celou cestou trnu hrůzou kde sebou švihne...
no tak sebou švihne no. Tak zase vstane. To se snad stalo tisíckrát každýmu. Tak s ní prubni delší vejlet tenhle víkend a příští Vás vyzvednu.
strkám nahoru. Pojede tedy někdo?
Tak pojede asi Jarda, Světluška, snad Zoop . . .
Hlásí se někdo další a tenhle krátkej výlet?
vypada to skvele a ja bych nebyla zadny suchar, pac bych se na 100pro koupala ;) ale zitra jedu potit krev na triatlonek. Uzijte si to a vystavte pak fotky :)
Kde je triatlon???????
No já jako skoro domácí dorazím taky :-))
My vyrážíme v těch 11:00 z Opatova. trochu se pomotáme po okolí a pak přijedem tam. Jestli se chceš s náma projet tak jsi vítán, jestli máš dopoledne práci, tak se uvidíme až tam. Nevím, kolik tam bude lidí, ale mě najdeš, do davu nezapadám :o)
No za 14 dní jedu HOPI Cup, takže si tu trasu dnes zhruba dám. Kolem tý jedenáctý vyrážim a na lávku jsem tam jak na koni .-)
Tak ju, tak zatím a čau ve tři :o)
OK, předpokládám, že tu trať zvládnu dřív, takže budu už před třetí, aby jsem stihl jumping :-)
Tak nakoláci díky za návštěvu. Snad se Vám u sousedů ve vsi líbilo .-) Kol po lávce tedy nejezdilo jako loni, ale i tak jich pár bylo. A ty dva krváky stály tedy za to. Jestli jeli na stejnou chirurgii, tak příště asi pozvou chirurga s jehlou a nití přímo na místo akce :-)) Ale to nejhorší je z dnešního dne to, že nemám doma kábl k foťáku a leží někde v práci :-( tudíž fota z celé akce budou ode mne až v pondělí :-((( ale budou určitě. Tak ještě jednou díkes a zase někdy :-)
v sobotu jdu kamosovi na svatbu ... ale v nedeli a v pondeli razim na kolo, uvidime jestli se nekdo prida ;-)
Toz hlasim navrat.
No měl jsi to jsitě nejdál, tak gratuluju .-) a věřím, že nějaké fotoúlovky jsi taky nachytal :-)))
Toz me hnala domu bolest prdelni casti tela. Za krkem mi taky sedlo neco tezkeho a doma jsem chtel tu posledni rovinku jit pesky:-) Hold jezdim nejak malo:-)
Ale stalo to za to. Fotky uvidim. U me to neni tak jednoduche:-) Razim klasickou cestu na CB film:-)
A dik. Bylo to fajn. Pristi rok zas!!!
tak to jsme dorazili v podstatě stejně. Akorát ty jsi najel asi dvakrát tolik:o) My jsme se ti tam nějak zakecali a najednou bylo osm :o))
Zakecali, zakecali...nechtelo se vam zvednout:-)
a to taky, ale když jsme se koukli na hodinky tak nebylo ani půl sedmý, tak jsme si říkali, že ještě chvilku a pak jsme povídali a pak jsou se kouknul na hodinky znova a bylo za deset osm :o)
Jen škoda, že byla taková fronta na šňaps a flákotu :-) to by se to zakecávalo ještě líp nečekat čtvrt hodiny u pultu :-(
To se pristi rok vychyta:-)
Ja se spis bal o Jardu. Sel pro dve piva a nic. Nevracel se. A najednou tam zacal nekdo hrat na harmoniku:-) Tak jsme si rikali, ze si dal par piv a uz hraje:-))) Nehral. Po pul hodine prinesl dve piva. Sedl si na zem a jedno vylil:-) Ctvrt hodinu vylil do hliny:-))))
Hmmm, tak to mě mrzí že jsem ten výraz "dítěte, kterýmu vezmou hračku" když to vylil nestihl a nevyfotil :-))) chudák :-)))
Ale nejvic me rozesmal jeden prcek v Uvalech pred nadrazim. Mohlo mu byt tak 4-5let. Drandil si to tam pred mamkou na kole a kdyz me videl, zamracil se a rekl: "Tak takhle se teda nejezdi":-))) Jeho mlada a pekna mamka ho tak trosku okrikla a oba jsme se tomu smali. Ten prdola to rekl takovym tim starostovskym dulezitym hlasem:-)
Jen mi vrta hlavou, co se mu nelibilo:-)))) Ze by helma? On ji mel a ja ne:-)
to ses měl přece zeptat toho prcka!! A mohl jsi nás poučit všechny :o)
Kdyz on slapnul do pedalu a jel:-))))
Jurimíre, ale dnes jsi poučil i mě, že jsou taky paštiky ne jen játrový a pod, ale ty nátierky z fazolí a ta druhá brokolicová :-) budu to muset taky někdy zkusit .-) flákotu k obědu, a lehkou večeři z fazolový paštiky na slunečnicovym chlebu - no fakt si to dám :-))
No to zkus!!!! Ono se to nezda, ale fakt je to dobry. Ja se po brokolicove muzu utlouct. Fazolovou moc nemusim. Prece jen rad usinam ve dvou:-)))
Jj, zkusím, Tvoje doporučení na polévky už praktikuju, brokolice bude následovat .-) Upozorňuju ale že to je na zpestření jídelníčku :-) já prostě stejně zůstanu masňák :-) hold nebude maso třikrát denně, ale jen v úterý dvakrát a jednou brokolice z kelímku .-))
já ti nic nevnucuju, ale rozšíření chutí je vždycky fajn. A tady k tomu máš ještě příjemný bonus v tom, že je to zdravý a bez chemikálií.
Rozhodně jsem to nebral, že mi něco vnucuješ, ten dodatek je jen pro škarohlídy co mě znaj a třeba by je to moje prohlášení mohli brát, že se jako vzdávám masa :-))) to nikdy :-))))))) a jdu hned do mrazáku vyndat nějakou flákotu na zítra :o)
Clovek se asi uplne nezmeni. Ja taky nejsem vegetarian. Obcas ulitnu. Ted jsem treba snedl (spis sezral) parku jak pro celou hospodu. Ale diky tomu, ze pritelkyne podobne veci ji a ja mel moznost ochutnat....zjistil jsem, ze je to fakt dobre. Clovek se toho nesmi bat. Nastesti ed vsechny ty zdrave bio potraviny delaji chutne a dobre. Ne jako driv:-)
a stačí, párečků mám plnou lednici a cpu se zeleninou s mozarellou a jsem na sebe tvrdej že si nic víc nedám :-)) snad jen ten litr burčáku dopiju :-))))
Ty jo...ale burcak bych si dal:-)))))Mnam:-)
V pátek jsem koupil první letošní dobrej :-)) luxusní :-) a před pár dny jsem viděl uplně první, tak jsem jej u silnice koupil a to byla chyba :-( takhle zle už mi dlouho nebylo :-((( takže pro burčáček v okolí Prahy jen do kamenejch kšeftů, kde jim ho alespoň druhej den můžu vylejt na hlavu, když bude hnusnej. Prodavače od silnice už asi druhej den nenajdu..
je jich asi dvacet druhů :o) Jsou i čočkový, mrkvový, tataráček atd. atd. V Albiu nebo na můstu v Mátě mají i čerstvý (trvanlivost tři dny) a ty jsou ještě lepší a hlavně zase uplně jiný. Dělal jsem z nich jednohubky na narozeniny a moje mrtvoložroutská rodina se mohla utlouct. Nejvíc neteř :o)
Tak do čočkový jdu!!!! A večer jdu spát klidně sám :-))))
to máš s fazolovou stejný :o))
Pošlu ti recept na fakt dobrou čočkovou pomazánku!
Ok, a raději mailem, aby nám někdo nezáviděl, jak si debužírujem .-))))
Ten chci taky----ten recept.... :o))
stalo se. Máš to v mailu.
já chci taky..................konečně se naučím vařit něco, v čem není čokoláda :)))))
tak mi pošli mail. V profilu ho nemáš. A mě se to neche opisovat. Mám naskenovanou tu stránku z kuchařky.
nebylo by nakonec lepsi ten recept hodit sem? :D Ja bych ho prosila taky, prosiiiiiiiiiiiiiiiiim. [email protected]
Masovy pastiky vubec nejim a z tech lusteninovych mam uplne nejradsi Valasskou, mnam.
No to by to někdo z té oskenované kuchařky musel opsat :-))))
tak už jsem taky doma.................kolem půlnoci je houby provoz, tak se mi jelo dobře :)))))) jen by to asi chtělo koupit nějaký světýlko, abych nemusela jet po paměti
Ty jooo...a ja myslel, ze ho maji svetlusky na prdylce....:-)
to je jasnačka, ale na té si sedím...............krom toho, svítit si tak na cestu pře sebou by byl dost akrobatický výkon :))))
to jo, ale světlušky to dokážou :o))
Ale nejezděj na kole, pouze létají což není žádný kumšt, to umí kdejakej živoučich, zatímco bicyklovat nikoliv.
Airline, přece psal o jedný co mu seděla na tretře a byciklovala s ním, ne? :o)))))))
to byla beruška a ne světluška...........světlušky jsou díky lucerničkám o jedno vývojové stadium výš :))))
A pak uz je clovek?:-))))
jak kterej - někteří jsou potom, někteří před tím :)))
Ahaaa....:-))))
A kdo to tam strilel tim Canonem? Ac zarytej fanda celuozy a foto chemikalii by me z toho fotky docela zajimaly....
Ten canon s červenym trikem a půlmetrovým objektivem je kamarád, kterej nechybí na žádný podobný akci. Takže věřím, že mi fotky opět předá na CD, či DVD a budou u mě k dispozici. 2 dvougigové karty dokáže na takové akci hravě naplnit :-)
Tak pár fotek z toho půlmetrovýho hovada canon je k vidění na rajčeti .-))) jo byly to fotky která měly i šest mega .-))
Hele...tuhle otoc, protoze to vypada, jako ze si v pohode v tom rybnice jede:-)))
http://wert.rajce.idnes.cz/fota_od_Miry_canona/...
V prohlížeči jsem je měl všechny správně a při kopírování na net se zase nějak obrátily :-( jnj, stejně máte každej placatej monitor tak si ho natočte :-)))
Poslušně hlásím, že pro případné fotek chtivé nakoláky jsou fota z akce na http://wert.rajce.idnes.cz/ tak čouhejte .-)
:-) Pekneee a supr komentare!!
Njn, ten digi oproti klasice má v něčem maličko lepší využití, v něčem :-) jinak díkes :-)
Jojooo...na reportaz asi nejakej ten digi poridit budu muset:-)
No tolik ohlasů jsem ani nečekal :-))) půjdu si vybrat provizi k pořadatelům za reklamu akce :-) a děkuju Vám za ně .-)
No ja slysel, ze dostanes nove sluzebni kolo:-)
No ale nejlepsi je ta posledni fotka:-))))
Jj, a ty řízky z hovězího v troubě jsem nefotil :-)))
Tak jsi měl pravdu Jiří a já to s tím rajčetem nakonec pochopil :o)
http://jurimir.rajce.idnes.cz/25.8._huntovska...
Dyk říkám, když jsem to zvládl já, tak to svede každej :-)))
Letošní lávka je tuto sobotu od 15 hodin tamtéž.