Kdo přece jen kliknul je sám vinen a
ať okamžitě opustí tuto diskusi,
když nesnáší onen řetězec.
Jen pro ostatní:
Jsem v Německu a řetězec zde avizuje, že budou brzy v prodeji různé cyklo-potřeby, bundy, trika atd. Tentokrát proti dešti ale enormně rychle schnoucí, ponča, svítilny a jiné, jak známo levné ale kvalitní...
Většinou týden, dva se tyto věci objeví i na českém trhu.
Jestli to ovšem bude jako minule, že vytroubí velkou reklamu a dají do prodejen jen pár kousků, tak to by nebylo moc dobré, že jo. Člověk si přivstane ale zboží je již přesto mezi důchodci, co najednou nepotřebují berle a letí vzduchem......
Ozvu se, až se to objeví na českém internetu.
Tak a tedˇ ti, co přece jen klikli a nesměli, a co mě nemají rádi - kamenujte....!!!!!
Zdravím, Kajo! Dík za tip, dá se z té nabídky i něco vybrat. Vy, příhraničníci jste na tom líp než my, středozemci (vzpomínaná nabídka bude v Drážďanech už ve čtvrtek).
Jestli to ovšem bude jako minule, že vytroubí velkou reklamu a dají do prodejen jen pár kousků, tak to by nebylo moc dobré, že jo. Člověk si přivstane ale zboží je již přesto mezi důchodci, co najednou nepotřebují berle a letí vzduchem......
Lidl to tak dělá od svého vstupu na tento trh, dělají to tak i další prodejci (včera jsem byl v pultovce pro rohlíky, v 17.00 je už neměli; "budou zítra!"), no šlendrián ... ;-D
Jen to sem dej... Včera jsem v Lidlu zakoupila suprové brýle - cyklo i necyklo :o))) A samozřejmě "za lidlovku" :o)))
Mimochodem - pokud by odpůrci tohoto řetězce opravdu neklikali na příspěvky o Lidlu a nepsali sem svoje negativní názory, asi by mě v životě nenapadlo do Lidlu vstoupit. Díky zdejším negativním reakcím jsem ale pojala nutkání zjsitit, zda je to opravdu takový děs běs... Od té doby jinam pro zeleninu a ovoce nechodím, protože jinde takový výběr a ceny prostě nejsou...
A sakra...vono je to nakazlive...a dost. Tak to si dam majzla:-)
Jen nechapu, co je to za retezec....no, snad se casem dozvime:-) To bude aleeee prekvapko:-)
Marks and Spencer ?
Coze? Kdo? Bud Spencer? :-) A ten Marx je kdo?:-)
No toto! To jsem od tebe ani nečekal, radko...
Dávám na tvou radu a každý se může předem informovat, jaké nabídky možná přijdou i k nám. Anebo můžeme srovnat, které z nich skutečně v CZ budou a o kolik budou asi dražší..., jak to je bohužel už zvykem nejen u L.
Cyklo bude v Německu od 20.08.
Třeba dát do okýnka směrovací číslo například pro Berlín 12277
http://www.lidl.de/
PS. Před udáním čísla třeba kliknout na Unser Angebot.
Buď klidný, já to od sebe taky nečekala :o)))
Fakt jsem si nemyslela, že jednou do Lidla vlezu :o)))
A když už jsem se přiznala, tak přiznám i to, že tam kromě ovoce a zeleniny jezdím ještě pro sýry, acidofilní mlíka a jogurty :o)))
i ty Brute?
To víš, nějak hřešit musím, když chci do pekla :o)))
Už je to tady!.. Už je to tady!..Kajo, kde si?
Všichni vy Nakole, všichni vy dím, v pondělí 27. srpna razíme do Lídlu!
Qantum krásných, trvanlivých a nepříliš drahých potřeb pro cyglisty!
Ať ste tam dříf neš penzistí!
haf, haf, haf!