Čauky, bikerové:-), došel mi mejl od radky s adresama středočechů - je jich tam 21 (pokud se nepletu:-) ). Včera jsem napsal na 4 jihočechy dotaz, kdo že je jejich předávací důstojník a kde k tomu dojde - odpovědi zatím naprosto různé. Takže nevím. Heleďte, miláčkové, buďte někdo od tý dobroty a zorganizujte nás - středočechy, ať v tom mám jasněji. Já jsem už třetí den v duševním útlumu :-), a odhaduju, že se mě bude držet ještě nejmíň 10 dnů (než mi zvednou plat, o což jsem si včera šel říct), takže budu moc rád, když mě tentokrát postavíte k hotovýmu. Děkuji :-).
Zatím podle předběžné domluvy bych měl předávat kolík za Jichočechy pravděpodobně já Medvědovi někde u Příbrami. Povezu ho z Blatné - okr. Strakonice. Nicméně domluva Jihočechů není taktéž ještě jistá a teprve se buduje. O všech mých krocích jsou Radka a Honza Kábrt informováni ode mne kopiemi všech emailů týkajících se veškeré domluvy mezi Jihočechy. Zatím jsem se organizace Jihočechů ujal já a zdá se, že by to mohlo snad nějak dopadnout, nicméně je to komplikováno různými časovými potížemi příhlášených, nedorozuměními, případně jsou někteří nedosažitelní - toho času např. na dovolené. Takže doufám , že to všechno vyjde a stihneme to převézt a předat Medvědovi včas.:-)
Je v útlumu, nemá čas - našel vocas a teď se nesoustředí na nic jiného ...
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=5612 ;-)
Vzhledem ke skutečnosti, že už 4 týdny jsem sám v práci (ostatní nemocní) a min. ještě 2 týdny tenhle stav potrvá, tak není v mých silách něco organizovat. Čímž odpovídám na řadu mejlů středočechů, které mám v dnešní poště. Nejsem časově schopen na ně jednotlivě odpovídat. Prosím, aby se toho někdo ujal a přidělil mi nějakou trasu na okrese Praha - východ nebo Benešov. Děkuji. Ai :-)
Organizace středočechů se ujal John.
Podle zpráv od něj už se vám všem ozval.
Ještě by mne ale zajímalo, jestli to sfouknete i s Prahou z jedný vody na čisto nebo bude Prahu organizovat někdo samostatně.
Pokud se John náhodou někomu neozval, tak mi pošlete obálčičku, dám vám na něj mejla.