Last minute- uz zase :o)))
Nechce se vam nekomu z Brna zitra rano na tenhle zavod? Mam v aute misto pro 1 cloveka + kolo.
http://www.otrokovicka50.cz/propozice.htm
ze bych si vas tam zajel nafotit, jak potite krev ? ;o)))
A proč ta "50" má skoro 60km ??? ;-) To je jen kamufláž pro slabší nátury ? ;-)))
rika se tomu reklama ;o)))
Jenomže tady dávají víc než slibují ;-))) To je nějaké podezřelé ;-)
;o))
:-)))
Jde o to, co za to:-))))
Zaplatis par stovek a jedes se vystavit, to je vsechno. Jako vzdycky :o)
Já nejdřív myslel vystavit, na bednu ;-)))
No vsak prave proto jsem se opravil, aby nekoho nenapadla podobna pitomost :o)
V tvém případě by to zas taková pitomost asi nebyla ;-) Už to vidím v barvách ;-) "Tsss, přijedu, odjedu to, vystaví si mne na bedně..." ;-))))))
Kdyby to tak byla aspon trochu pravda :o( Mrkni se, kdo to jezdi, je to malej zavod, ale jedou tam dobri lidi.
Já ty lidi vůbec neznám, závodní pojetí MTB jde absolutně mimo mne. Teda T.Huříkovou samozřejmě znám, to snad ani jinak nejde, že ? ;-)
Ne, Terku jsme zamkli v koupelne, myslim, ze rano nepojede :o)))
Kecaaaas. Jsem se tam pred chvilkou koukal a nikdo tam nebyl....:-)
No ja se radeji vystavuju nez vystavuju:-) A ted si to preber:-)))))
Delka "Padesatky" byla 57,4 km (v zivote jsem nic tak kratkyho nejel, nevim, jak se to dela), prevyseni namereno rovnych 1000m, povrch asfalt, asfalt a'la tankodrom, polnacky, neco malo sterku, jedna louka (po trave se jelo kolmo do nebe :o))), takze kdybych mel pevny HT s pevnou vidli a misto NN uzounky slicky, mohl jsem neco zajet :o)
47. misto celkove :o( , 18. v kategorii, cas 2:15, AVG 25,5 Km/h, tepy straslivy, neuvadim :o)
super vykon, na ten nehudruh, ale trat tedy dle toho co pises nic moc
...ještě k průběhu závodů: hned na a po startu nám vydatně sprchlo, začátek byl tedy v mokru. V průběhu úvodního (a hlavního) stoupání na hřeben se postupně vyčasilo až do slunečna a horka. Vítr vál ze začátku do zad, po "obrátce" do protivky.
Pro mne to byl můj nejhorší závod vůbec, po onom výstupu kolmo do nebe (cca 30. km?) mne stihly křeče, které se bohužel držely až do cíle. Takže jsem zbytek vypustil a už jen "nějak" dojížděl, místy jsem šlapal jen jednou nohou. Dost mne štvalo, když jsem na lehký převod předjížděl supící spolubojovníky, aniž bych se supěl či nemohl...
No, vynahradil jsem si to v neděli výjezdem v Bílých Karpatech (Vrbovce V.Javorina/Jelenec Květná Březová V.Lopeník Lopeník Uh.Brod St.Město); ostatním účastníkům se dle reakcí líbilo: "Každopádně ti z mé strany musím vyjádřit pochvalu jak za funkci horského vůdce, tak za svižně nasazené tempo, kterým jsme lokalitu projeli. Myslím, že se nemáme za co stydět.":-)