Byl jsem tuhle až v Praze a viděl jsem tam v cyklochrámu konzumu takový úplně malilinkatý pumpičky TOPEAK. Mám k téhle značce důvěru, ale tyhle vypadaly podezřele. Měly asi dva, tři typy a jedna z nich byla dokonce karbonová! Myslíte, že to funguje?
Funguje to určitě. Já od nich používám velkou pumpu na domácí pumpování. Ta mrňavá karbonová fouká až do 160 PSI - ale má malou komoru, tak se nadřeš než nafoukneš bajkovej plášť. Mám takovýho mrňouse taky - od Crankbrothers. Má přepínání velký objem/velký tlak, ale pumpování je porod a beru to jen jako nouzovku. A protože jsem od přírody línej, tak vozím bombičky - nasadím, otočím ventil a za pět vteřin už zase jedu...
nad bombickama sem taky premyslel. Na kolik jedna vyjde? a staci jedna na nahusteni celeho kola, nebo se musi pouzit dve?
Na vyssi tlak nebo sirsi plast staci jedna, ale ne ta mensi 12g, ale 16-i gramova (obsah CO2 vevnitr).
Vozim si je z CR :o) v Hervisu maji balicek po 5 ks (tech vetsich, 16g) po 249,- Kc, takze asi 50 Kc za kus.
A co tohle, tím to nejde ??
http://www.hrnec.cz/bombicky/sifon-a-slehacka...
Určitě to funguje, jinak by to asi neprodávali ;-) Otázkou je na co to chceš vlastně používat ;-))))
Můžu ti ukázat celou škálu věcí pumpičkama počínaje, které se prodávají a nefungují :o)))
Ahoj, neregmirkubiku :-))). Zrovna včera jsem si ji koupil na silničku - je to ta, co o ní píše ckp13, ale v hliníkovém provedení (stála 599, zatímco karbonová přes 1400). Fascinuje mě velikost - trochu tlustší propisovačka. Perfektně čistě provedená. Údajně fouká na 160 psů, tak jsem se v krámě dohod, že když nenafouká na 130, tak ji přijedu vrátit. Musím potvrdit, že bez problémů zvládá 140 psů, víc jsem to nezkoušel. A protože se jedná o silniční úzký gumy, tak to jde i dost rychle - jsem absolutně spokojen.
Pro případné zájemce doplňuji, že na krámě mají i větší hliníkové provedení (699,-) a pak i tohle větší se šlahounkem, obě foukají 160 psů. Vše v Bikeexpertu na Karláku :-). Mohu jen a jen doporučit!