Tož dnes jsem trhl svůj dosavadní rekord v počtu zmoknutí. Tři slejváky na dvaceti kilometrech... Pochopitelně mne to chytlo cestou tam, přestalo přesně v "turn-back" bodu... Pak už pohoda, jen chlemtání špinavé vody ze silnic skoro až domů:-) Aspoň mi nebylo vedro...
PS "doma" zcela sucho, nespadla ani kapka...
To nam do kostela trosku zateka.
Asi nas bude vic, co do deste dokonce vyrazi i trenovat, nekteri takhle bezne denne jezdi treba do prace.
Bud rad, ze ti na 20 km dokonce 2X prestalo prset a neres to.
...3x... :o)))
Mezi třemi slejváky jsou přestávky přeci jen 2, ne ? ;-) Nebo pokud bude počítat i dobu než začalo a pak když to přestalo, tak pak budou 4 ;-)
já bych zůstal u tří :o) začalo pršet, pak prvně přestalo, pak zas začalo pršet a podruhý přestalo a pak začalo pršet zas a v nejvzdálenějším bodě trasy přestalo potřetí :)
Kdyz prestane prset, tak uz to snad neni prestavka, ne? To by musel do baraku vjizdet s dalsim destem, takze by na 3 prestavky muselo prset ctyrikrat.
Fakt to uz nereste :o)
To se musí pořádně vysvětlit ! NaKole je přeci solidní, důvěryhodný server, tady se žádné bludy šířit nebudou ! ;-)))
Ano, presne tak. Zasadni otazka typu "2x za vyjizdku zmoknu, kolikrat zustanu sucha?" musi byt vyjasnena!
Pokud 2x zmokneš, tak suchá rozhodně nezůstaneš :o)))
Nechci se motat do vaší odborné disputace, ale podle výše uvedených příspěvků se jednalo o počet událostí, že přestalo pršet, nikoliv o přestávky v dešti. Takže správně je skutečně 3. Takovéto zásadní problémy nelze nechat nevyřešené:-))).
No jo, pokud mu doma uz zase neprselo, tak prselo 3X a prestalo teda taky 3X :o)
Ale nic to nemeni na faktu, ze je chlapec z cukru, kdyz se nam chlubi s tim, ze na neho kaplo pri jizde na kole :o)
Z cukru nejsem, to bych ani nevyjel... Za to jsem z těch, kteří jezdí vždycky proti větru (tam i zpět) a pokud jedním směrem je šance na pořádný slejváček (a ideálně s kroupami) a směrem jiným ne, volím směr číslo jedna. Když na mne při jízdě na kole kapne, to mi nevadí. Když na mne ale někdo leje kbelíky s vodou a dolaďuje to masáží kroupami, tak to mi už trošilinku vadí:-)
Zejména bych chtěl poukázat na to, že doma ne že už zase nepršelo, ale nepršelo tam vůbec...
Kdo mne zná, ten se tomu samozřejmě nediví (jeden z důvodů, proč se mnou nikdo nechce jezdit - vždycky je to proti větru)...
:-)
Hele, jestli jsi z Breclavi a uz mas toho bika, pojedu ted v tydnu do Podivina, neprovetrame to trochu? :o) Jestli je to s tim vetrem fakt pravda :o)
(Nemam sebou ted silnicku, ale jenom MTB).
Ahoj, pokud nebudete pořádat dostihy chrtů, tak bych se rád přidal.
Do chrta mám opravdu hooodně daleko... :-)
pánové, vy možná máte do chrtů daleko (jste přece pohodáří v Moravy, ne?), ale ten váš kolega vás asi prožene. jinak vítr celkem venku fouká, takže příjemnou cestu!
nehrozí, Vašek je v tomhle stejný pohodář jako alvp (pokud si to správně z loňska pamatuji :o)) ... to jest mi co jsme se táhli do kopce na chvostu jsem ho párkrát potkali znova, jak se ten sjezdík dal hezky dolů a pak zase odfrčel znovu nahoru ... tzn. není třeba podávat vrcholový výkon, důležité je vybrat cestu (terén), který je zajímavý oboustranně, jak tam, tak zpátky :o))))
Jo matematika, to je věda, ale nejhezčí byly ve škole stejně přestávky :o))))
No jo, jenže ty byly jen dvě, takže míň než konců :o)))
hmm ale na tyhle rozhovory abych si udělala ještě jednu vysokou, nějak se mi nedaří se těch dešťopřestávek dopočítat...........a to to počítám celé odpoledne :)))
V tom případě musíš počkat, až naprší a uschne :o)))
Tak dnes se historie téměř zopakovala... Pravda, bylo to jen dvakrát, zato ale opravdu důůůůkladně. Ze 120 km bylo 60 v mokru... No, evidentně nejsem z cukru, zůstal jsem celý... No a teď honem na FOTBAL!
Já dopoledne lehký deštík,odpoledne 2x lehký a nakonec pořádná chrstna.
U vas fakt prselo? Nepovidej:-)
Ja byl na plazi. U more. Slunicko, bez mracku. Uzasny pohled na anglike velke zadky. Co vic si muzu v sobotu odpoledne prat:-)
Sluníčko závidím,pohled na velké zadky ne.
Ja po nich taky moc nekoukam, ale nekdy to cloveku neda. Ne kvuli krase, ale kvuli tomu neskutecnemu pohledu pro bohy. Kdyz ti zastinej siroky pohled na more, tak ani nemuzes nic delat. Jo a letos tu frcej kratke kratasy do puli zadku, kratke tilka a v nih nacpane tamto... a pod nima vyvalenej pupek...ale hlavne...hlavne leti snehule:-) Jde parta holek na plaz a vsehny maji snehule:-)
Ty snehule a tlusty zadky uz jsou modou i tady, jenom zdejsi neustaly dest, chladno a absence more me setri pohledu na tu holou nadheru :o)))
Tak to já zítra zajedu na přehradu,zda to není pouze móda pláží.
Mimo jiné-v jihomoravském tisku alarm:v oblasti Dolních Mlýnů jsou houfy komárů s možností infekce-malárie.(a tím směrem jezdím hrozně rád.)
Nemyslíš náhodou Nové Mlýny ?
Kamaradka mi nedavno davala hadanku. Byla loni v lete v Egypte a tam dost casto potkavala holky v plavkach, v narvanych podprdach a samozrejme ve snehulich...a prej hadej, kdo to byl...Odpoved jednoducha...anglanky.
Jinak tady taky obcas byva zima. Ale tyhle trdla radeji klepou zimu, ale hlavne musi ukazat ty sve "prednosti". Ale teplo je jim asi odspoda...snehule jsou snehule:-)
Sněhule?!? Sice jsem věděl, že angličanky jsou poněkud, no, jak to říct, "zvláštní", ale nosit v létě sněhule... Na pořádné špeky a prdele (to se jinak nazvat nedá) si zajeďte do úesá. Některé raději, myslím, nechodí ani na pláž, protože by si je ochránci lehce spletli s vyvrženou velrybou a chtěli by je odvléct zpátky do moře... :-)
Hele....ja ti udelam par fotek zdejsich krasavic a pak se budem bavit o velrybach, jo:-)))
To mě taky dost překvapovalo v USA,mnoho řečí o životním stylu a obrovské množství obézních lidí.
To tady je taky moderni. Ale jen v casopisech. Jinak parky jsou plne lidi, co se laduji hranolama a kecup jim tece z ust. A taky je tu strasne moderni mit osobniho trenera...asi na trening velryb:-)
Taky dobré. Já zase v sobotu těžce postrádal lahev šampaňského, dala by se krásně vychladit k tomu osamocenému pádlování, neb háček byl zaměstnán vyléváním kroupů z lodi ;-)
Tak dnes na švihu, aby to nebylo pořád stejné, tak jsme zase zmokli... :-) Přece ostatní nemůžu nedopřát trochu toho deště... A to si mne ze začátku dobírali, že mám kolo jak prase (stejně jak Betmen)... :-DD
Protože zataženo,hrozil déšť,tak dnes jsem to vypustil a snad i s radostí-těšil jsem se na tenis(ne osobně,dnes to odehraje Federer s Nadalem).
Jelikož se mi též nechtělo zmoknout vyrazil jsem místo na kolo do lesa.5 dubáků a jeden kovář.Žádná sláva ale nečekal jsem ani to.Jinak jsem vyplašil stádo laní,několik srnek,6 sojek a jednu veverku.Chvíli po vlezení do lesa začalo ovšem dle očekávání pršet.Tolik cvrdlikání na déšť nadrženého ptactva jsem neslyšel už dlouho.Jako v nějakém deštném pralese.(Jdu hledat klíšťáky)