Včera jsem si koupil topinkovač a když jsem koukal na štítek, kdo ho vyrobil - je tam "Made in P.R.C." Tak jsem se podíval i na rychlovarnou konvici a pak na počítačku - oboje taky PRC. Můžete mi někdo říct, která země tyhle "uP.R.C.aný" výrobky dělá? :-)))
People republik of China.
spravny pravopis je:
People´s Republic of China
Žiju - to jsou topinky nasucho :-).
Víš kdy nastane na světě hladomor ? Až dostane každý Číňan lžíci. Tak se raději najez, ať máš nějaké tukové zásoby.:o))))
Fpohodě, to se nestane, dokud jim nedojde bambus na hůlky :o)))
Aby to Airlinem a jeho hubnutím nedopadlo jak v tom ftipu. Přijde kostlivec k doktorovi a ten mu říká. No to jdete brzo.:o)))
;o)))
Je to nový aspekt problematikyo))), která mi leží v hlavě od r. 1989 (Tian-men). Já Ti za něj děkuji.
Pokusil jsem se kdysi o soukromý bojkot čínské produkce, ale ono to snad ani nejde!
Bojkotovat čínskou produkci jde stejně snadno jako kupovat výrobky vyrobené výhradně českýma rukama ... ;-)
Když ten štítek se mi zdá je všude. Koupil jsem si botky v německu -buch, plavky na Tenerifě, buch je to tam.
nevím.
Jediný co můžu bez uzardění jsou čínské restaurace - to jsou emigranti. o)))
dobrá otázka do portálu, svědčí o naprůměrné inteligenci, ale otázka zní, kterým směrem, myslíte že nahoru?
good nick, ten si určitě registruj :o)))
Tak jsem si dneska koupil krááásnou novou váhu v LIDLU :-))) a zas ji dělali ti prcálkové:-))).
Aji na tvém začátku byl PRC ...
Nebyl. Airline je první cyklista ze zkumavky. :o))
Domnívám se, že se mýlíš ;-) !
V éře s. presidenta Novotného (kdy se zřejmě Ai narodil) se umělé oplodňování začínalo zkoušet na kočičím plemeni (kdo jiný než ty by to měl vědět líp?)
Ptal jsem se jednoho číňana co to je to PRC.
1 PRC je čínská jednotka množení.
10 PRC je čínská jednotka přemnožení.
:O)))))
People´s republic of China.
Jak se dá najít a oživit dvouletá mrtvola ?