Může prosím někdo poradit jaké silniní kolo koupit. Uvažoval jsem o kole AUTHOR A-4406 (cca: 22900,-) nebo Šírer typ SIRER 101 ULTIMATE (cca: 18700 až 24000,. dle výbavy) také mi nabízeli AUTHOR A-4404 za 19880,-. Na kole jsem dlouho nejezdil začínám znovu po letecha chci si udělat radost. Předpokládám že najedu za rok cca 1000-2000km. Děkuji předem za jakékoli rady.
Šírer je dobrá volba, pouze bych doporučil pouvažoval o 501 Dynamic kvůli karbonové vidlici. Na našich silnicích tě to občas trochu vyklepe. Jako sada IMHO stačí Campa Mirage nebo Shimano 105
Děkuji za odpověď. Volal jsm do firmy Šírer momentálně jsou kola vyprodaná ale někdy v září mají být v prodeji modely pro rok 2008 za shodnou cenu jako z roku 2006. Tak ještě asi počkám do září.
Mně se povedlo sehnat v e-shopu Šírer Dynamic 501 Veloce.
A jsem naprosto spokojen. Je to raketa. Jezdím na něm každý den. Už si na MTB pomalu ani nevzpomenu. V sobotu jsem v 7,00 vyrazil na nákupy z Písku do Českých Budějovic přes Vodňany. Navštívil jsem 2 cykloprodejny. Zpátky přes Temelín. Celkem 130 km a v 12,30 už jsem si doma ohříval oběd v mikrovnce. Prostě jede to jak z praku! Tady je :
http://www.bike-forum.cz/forum/fotky/nase_biky...