K zítřejšímu svátku přeji vše nejlepší a zároveň se chci zeptat, jestli platí termín výletu na Onen svět 13.10.2051. Aby to bylo stylové, tak by bylo dobré odjíždět z obce Pátek ve třináct hodin. Jedna obec Pátek je u Loun jedna obec Pátek je u Poděbrad. Obce Onen svět jsou také dvě. Jedna na okr.Písek a jedna na okr. Klatovy. Trasa by měla měřit 113 km ať je to stylové. Já vím, že jsem otravný puntičkář, ale čas rychle běží a já si budu muset vzít na ten pátek dovolenou a musím ji včas nahlásit. Předem díky za bližší informace.
Děkuji za přání, Kocoure. Termín 13.říjen 2051 je na beton! Nápad vyrazit z obce Pátek je velmi inspirativní, avšak trasa bude měřit spíš jen 13 km (možná jen METRŮ). Sraz na Onom Světě je samozřejmě za dvě minuty čtvrt na dvě odpoledne u barového pultu. Parkování invalidních vozíků a ubytování pro pečovatelky z LDN je zajištěno. Urny cyklistů, zvolivších v té době jinou formu existence než dnes je možné zasílat na MÚ v Lašovicích - budou včas vyzvednuty a o půlnoci z 12. na 13. října přeneseny na Langovu rozhlednu naproti chatě Onen Svět.
Další podrobnosti o této epochální výpravě budou zveřejněny nejpozději koncem září 2051 na našem webu...
P.S. - tu propustku z LDN si už určitě vyřizuj :o)
Tréninkové soustředění ...
Bude?
;-)
Bude tréninkový kemp, kde se bude, mimo jiné, trénovat sjezd na vozíku ze schodů na čas (Na Onom Světě se bydlí v 1. a 2. patře, bar je v přízemí). První kemp bude už v osumačtyřicátým, někdy na jaře. Ale víc už neprozradím...
Teda to nutné zdolávání schodů bych chápala v případě, že by bar byl v 1. nebo 2. poschodí, takto dost dobře nerozumím tomu, proč se od něj z přízemí chcete sápat do patra :o)))
Jakožto slušně vychovaní a intelektuálně založení nekuřáci a abstinenti budeme většinu času trávit na pokojích meditacemi nad novou sadou Shimano 2052 a do baru budeme sjíždět jen na slavnostní přípitky Isostarem (každou třináctou minutu po celé). Proto to musíme natrénovat...
Taky jsem se chtel zucastnit, ale vidim, ze jako kourici neabstinent nemam sanci
Nesmíš to brát tak doslovně. Nekouřící a abstinující člen klubu Pátek 13. si nechává přímo od Fidela posílat ty nejkvalitnější longfillery, většinou parejos i když ani figurados (zvláště diademas!) nejsou výjimkou. K nim popíjí předepsaný klubový nápoj - kávu s rumem a další oblíbené tekutiny jako Hennessy, Martell nebo tequillu (samozřejmě je zakázáno konzumovat Blanco nebo Joven, podává se výhradně Aňejo či Reposado, při velmi slavnostních chvílích i Super Premium!).
Jak vidíš, volno si můžeš naplánovat taky...
teda vy mě matete, není dnes náhodou teprve středa 11.? nebo mi něco uniklo?
Čas není konstantní veličina... :o)))
Xakru, cami, kdo se tě na to ptal?!? Já už se začala radovat, že zítra odlétám do Francie. Kvůli tobě tady budu muset ještě dva dny pracovat :o)))
Celkem by mně zajímalo, co je pro Tebe horší. To, že tu s námi ještě budeš muset nějaký den být ? A nebo kdyby ses spletla a vrátila se z dovolené o den dříve ? ;-)
Tak dřív se teda rozhodně nevrátím - letenku nelze přebukovat :o)))
Tak taky vše NEJ... A pro jistotu k dnešnímu, zítřejšímu i pozítřejšímu pátku 13tého :o)))
Mimochodem, nebylo by vhodné udělat sraz i 13.13.2013?!? :o)))
Vhodné by to určitě nebylo ... To bude zas přehršel svateb a mohlo by se to tak zchumelit, že by nás tam někdo klofl ...
Brrr.... !
Hele, abych neklofla tebe :o)))
A neboj, nejlepší obranou je ukázat občanku :o)))
Zajímavá myšlenka... Nakonec, nebylo i těch Měsíčků, co k nim šla Maruška pro jahody celkem 13? Myslím, že jo. Už jsem psal kolegovi Járovi Cimrmanovi ([email protected]), jak se k tomuto datu postavíme. Asi čelem...
"S křížkem po funuse", ten 13. měsíc byl MČSP (pro ty kteří nevědí: Měsíc Československo-sovětského přátelství)
Já věděl, že jsem to už někde slyšel!
A nebylo to náhodou v době oslav VŘSR ? ;-) Velká říjnová, v listopadu, to se může stát fakt jenom v Rusku ;-)))
Ano, ano, MSČP začínal právě 7. listopadu oslavami VŘSR a trval celý měsíc - překvapivě :o)))
A když říjnové oslavy začínaly v listopadu, končily vlastně kdy? V prosinci nebo listopadu, či snad dokonce v září??? My jsme ty oslavy doma vždycky nějak prošvihli a tak jsem teď zmatenej :o(
nebylo to ukončeno 6.1. na Ukrajině příchodem nového roku???
To by mohlo být ono. Tuším, že v Rusku (vlastně v CCCP) trval jeden místní kalendářní měsíc přesně od 7. listopadu do 6. ledna (plus mínus jeden až dva týdny).
Aha, tak proto se říkalo, že "už včera sežrali to co měli mít na zítřek"...;-))) Nebo to bylo trochu jinak ? ;-)
Správně to prý bylo : "už včera sežrali TOHO co měli mít na zítřek". Tuto verzi šířilo léta RFE, zatímco Radio Jerevan to tvrdošíjně odmítalo - tak jak to bylo doopravdy??? ;o))
To je o zemi, kde včera neví, co budou jíst zítra?
Pozor na na data, prosím - já byl členem Svazu československo - sovětského přátelství, legitimaci mám pořád někde v garáži...pro všechny případy, jeden nikdy neví :-))).
Pochlub se, jaké máš další relikvie ?
(Fous Pepy Džugašviliho, válenku Nikity Sergejeviče nebo Klémovu fajfku?)
Bude stačit, když mám jen origoš pionýrský odznáček a umím stále ještě uvázat šátek na vzornou jedničku?!? :o)))
A pak mám teda ještě originál vojenský chlebník jistého ruského vojína jménem Koblevoj Alej :o)))
Ostatky vojína jsme při rekonstrukci garáže na pozemku nenašli :o)))
Jak je vidět, bude na tom našem srazu veselo. Já se budu smát, až se vypráším z flašky na pití.:o))
Urnu správný biker nepoužívá. Není to bikerské.
Flaška na pití?!? Ckp13 používá zásadně nádoby od ionstaru :o)))
Mimochodem - bude na programu i burza umělých chrupů a náhradních dílů na vozíky?!? :o)))
Kromě lahve od Isostaru bych se snesl přesýpat i v lahvi od Rémy Martin Louis XIII (ovšem s gravírovaným logem ckp13)
http://www.brandy.cz/cognac-konak/remy-martin...
Burza náhradních dílů na vozíky samozřejmě bude, ale zapomeňte na Shimano, Sram nebo Campu. Tady frčí jiné značky...
http://www.medicco.cz/mech_sport_xlimit.html
Ty jo, teď mají slevu 4 tis. - byl by hřích nevyužít tak výhodné koupě :o)))
A vozík nevím, nevím, má na mě nějak nízké opěradlo... :o)))