Tož NaKolík po včerejší předávce v Častovicích u Chrudimi hostuje na Moravě a tak dnes absolvoval první "hanáckou etapu" na trase Přerov-Troubky-lesem do Lobodic-Tovačov-Troubky- Přerov a urazil 41 km
Co to je za akci mohu-li se optat?
http://www.nakole.cz/akce/stafeta-info.php3 ;-)
aha :-) dekuji, omlouvam se...
Mám tomu rozumět tak, že jste mezi pardubickem a olomouckem udělali mezeru? To byste mně chlapci docela dojali, já si honím triko 250 km a vy pak uděláte takovou ptákovinu!!!
Jo udělali,na přebrání jsem zůstal sám a a do 16.45 jsem tvrdl v práci - Stana ani Radek na výzvu Mirka,že mohu vyrazit až navečer nereagovali a já se musím živit prací - nejsem rentiér.
Tak to jste to pěkně zamotali, já jsem byl ochoten dojet až třeba do prdele. Proč já debil jsem se s Nakolíkem od ty Poličky vracel?
Tak se nedivím,že jsi Honzo nasranej,protože jsem zvědav kdo to doveze zpátky,aby se v mapě neobjevilo bílé místo.Myslím,že by si měli všichni pročíst podrobně podmínky a nedělat voloviny,Sleduji stále pohyb kolíku a je mi to líto. že takhle dopadl.No nic,uvidíme---Kondor
# Nakolík se může převážet POUZE kolmo, resp. jinými okolečkovanými prostředky na lidský pohon (např. koloběžkou, lehokolem, tříkolkou, vodním šlapadlem, šlapací drezínou apod.). V rámci ČR neexistují výjimky, kdy by bylo nutno akceptovat jiný druh přepravy.
Moment, moment, teď jsem z toho nějak srna...
Okamžitě mi řekněte, že tomu špatně rozumím a že se Nakolík nevezl autem či nějakým hromadným dopravním prostředkem?!?
Ahoj, nejak se nam to tu smodrcha... Myslel jsem ze je to domluveny, predavka na Bouzove. Ja mel tak naslapany vikend, ze to neslo... I tento vikend mi to moc nepasuje, ale nejak to zaridim a Asterixovi stafetu predam. Byl jsem si to nanecisto zkusit predminulou nedeli, jestli tam vubec dojedu, bylo to na cely den, ale slo to.
Jo.bylo to tak původně domluveno,ale díky přepadové inventuře mi zrušili část naplánované dovolené a vše bylo naruby.
No jo, to jsou holt ti "vis maioři". Objeví se, když je člověk nejmíň potřebuje.
Je to, pravda, sice trošku prekérní situace, ale nejde o život, tak zpátky do sedel a Nakolík frčí dál :o)))
Třebas se ta ďoura podaří zamáznout Medúzovi až poveze Nakolíka na sraz :o)))
Díru zamázneme s Mirkem s Chrudimi sami.Domluvili jsme se.že na Bouzov zajedeme každý sám v nejbližším možném termínu,já už jsem konečně na dovolené a tak kolem 8.00 vyrážím směr Bouzov,samozřejmě i s NaKolíkem.
No tak SLÁVA :o)))
Sice se nám bude Nakolík v mapě motat jak "po šesti", ale hlavně, že ten "bunny hop" bude zahlazen :o)))
Držím všem palce, aby se už žádný "vis maior" do cesty nepřimotal. Snad tohle bude jediné "zpestření" :o)))
(Po x letech a par zmenach nicku jsem se konecne na tomto foru zaregistroval) Jestě dotázek v nasem kraji (Moravskoslezský) jsou podle te tabulky v excelu do teto akce zaregistorvani jen dva lide (a jeste nikdo z Ostravy) a to ma byt NaKolik na nasem "uzemi" deset dnu? Jak a kde zjistim jake jsou presne trasy, casy apod.? Treba bych se taky zucastnil...
Trasy a časy si po předchozí domluvě přes mail, tlf. nebo obálky plánují sami zúčastnění, kteří si budou mezi sebou Nakolík předávat/přebírat. Pevně dané jsou jen týdny pro jednotlivé kraje/etapy...
Snad jsem to nepopletl...
Tož dnes předávám NaKolíka Stanovi,v jehož režii je predávka dále,proto udělám malou rekapitulaci.
středa 11.7. Přerov-Olomouc-Příkazy-Litovel-Bílá Lhota-Bouzov-Litovel-Litovelské Pomoraví-Olomouc-Přerov ujeto 139 km
čtvrtek 12.7.Přerov-Výkleky-Kozlov-pramen Odry Slavkov-Lipník n. Bečvou-Přerov ujeto 59 km
Tak jsem taky trochu povozil nakolik. V patek jsem ho prevzal od Libora v Prerove, vzal si ho do prace a vecer dom do Vlkose, 10 km.
V sobotu jsem ho s partickou kamosu z Olmika ( ja, Martin, Bob a Jarouch ) vyvezl na Praded, ad uz si pomalu zvyka na vzdousek v MS kraji :-) Pocasi nadherny, nez zacalo byt horko, tak u jsme byli dost vysoko, tam jsme se dost zdrzeli , tak zpatky dolu jsme se vyhnui polednimu hicu. Uzuli jsme spoustu srandy :-D , cestou 5 piv na obcerstvovackach, velikej kureci rizek, moc moc hezka a usmevava servirka v hospudce v Malé Morávce. Dobra obcerstvovacka na vodu v Dolni Moravici, kyselka ze studny pry ma zazracny vitaminy, po kterych se chlapum pry poradne "vzepre" :-D , ja na sobe zadny zvlastni ucinky nepozoroval, moja po mym navratu nejak nemela naladu, jenom Bob se porad chtel objimat s tou hezkou servirkou :-D Fotky dodam co nejdriv jak bude cas a zpracuju je. Par statistickych informaci. Sobota 217km, nejvyssi rychlost Nakoliku 76,3 km/h , nejvyssi dosazena vyska 1491 n/nm , nektery zdroje uvadeji 1492. Zadny defekty, technika slapala jak hodinky, jelo se krasne.
Fotky ...
http://album.volny.cz/stancek30/browse.php...
Zdravim...vim, ze je možná trochu skoro, ale pokud se nemýlím, jsi registrován i ve Zlínském kraji - je to tak? Pokoušel jsem se s Vámi spojit přes mail a zatím se mi nikdo neozval. Mám ze Zlínského kraje přebírat štafetu, rád bych se už s předstihem domluvil na místě a termínu předání. Nevíš, kdo je ve Zlínském kraji posledním nákolíkonosičem nebo spíš jezdcem?
Ahoj, jo jsem registrovanej i ve Zlinskem kraji, chtel jsem zaplacnout diru mezi MS krajem a zlinskym krajem, ta trasa vede + - prez "moje" teritotium :-) Je domluvena predavka z MS kraje 28.7. toho se zucastnim a dovezu tam Nakolnik, ale jak a kama to potom pojede uz nevim a nejspis uz s tim jezdit nebudu moct. Docela vazne mi onemocnela zenuska, tak mam prace a starosti nad hlavu a toho casu moc nebude.
Tak vcera stafeta predana Asterixovi na Slezske harte. Pekleny vedro a vitr, cestou tam to nechtelo jet ani z kopce, ty pifka co jsem do sebe cestou nalival pokazdy udelaly jenom ssssssssss a bylo fuc :-) Jeste jsme s Asterixem zajeli na pivko a jidlo do Leskovce nad Moravici do hospudky Šnek , na brehu prehrady, pivo dobry ( jak jinak v tom vedru), obsluha dobra a ochotna, ale k jidlu jsem dal ekonomickou variantu (smazak) a ten se jim teda nejak moc nepovedl :-(
Najeto 160km, nejvyssi rychlost 78,2km/h, 4 piva, 1,5l iontaku, 2 kofoly, 1,5l magnezie
ještě mi pošli fotky ty zajícu :))
http://www.cyklistikakrnov.com/fotogalerie/07...
tady jsou moje
Dneska jsem přebral Nákolík od Krtka v Komorní Lhotce u F-M, zítra se poveze na nejvýchodnější bod ČR , na Trojmezí u Hrčavy
Ahoj tak já už mám kolík pěkně doma, hýčkám ho, starám se o něj, včera proběhla předávka ve Frýdku Místku a putoval se mnou skoro 50 km. Předávka proběhne 28.7. na helfštýně mezi 15.00-16.00 (nedokážu odhadnout přesně), kolím pojede po Jantarové až tam.