aaaa ... odnikud .. ehm, sorry za komoleni toho nicku v e-mailu, fakt nerad ... takze odjinud ... koukam ze jsi uz vymyslela novy nick :o))
..... nebudu sem nic psát na tohle téma, pokecáme v pátek na Toušni :o))
;-))))
Srandisti jste oba dva ;-) "Námahu" z kola si kompenzuji jen svým pracovním nasazením přes týden v práci nebo totálním nicneděláním ;-) Tohle asi nebude ta správná odpověď, že jo ? ;-)))
Ja myslela, ze oba aplikujete pivni kompenzaci :)
A vůbec, neštvi ;-) Každý máme něco, no... My si na to pivo aspoň musíme dojít, Ty se svými oříšky, myším likérem, láduješ jen doma :-)))
jo !!
Zadej si nahoře do vyhledávače - najdeš tu spoustu diskuzí na tohle téma :o)))
no jo, máš pravdu.............příště se polepším a nebudu líná nastudovat si historii serveru :))
Xe mi zdá, že hoši kompenzují rétorikou své mlčení na kole (vynucené lapáním dechu ...) :-)
nikoliv mlčení, ale sípání ;o)) .. a jinak máš samozřejmě pravdu :o))
neboj, v pátek světlušku odjinud s Jardu řádně vyškolíme :o)))
Se nějak cítíš pevný v kramflecích :o)))
pfff. vůbec ne, ale nakole.cz už snad docela znám, ne ? :o))) ... a neboj, stejně zdechnu ještě cestou na sraz a bude vystaráno, jako bys mě neznala :o)))))
Aby to nebyla dvojčata!
o <----- signalizujici wewerka v dalce :)
ehm :o)))
Zkus kompenzovat MTB silnicí a naopak silnici MTB :-))
Svetluska ma krose, takze to uz kompenzuje oboji ;))
A pak že lidi myslej několikrát denně na sex, nikdo si ani nevzpomene
Pro hubnutí Vám můžu vřele doporučit vynikající web www.zhubni.net. Když nedáte na vzhled těch stránek ale na fakta, zhubnete a ani nebudete vědět, jak se Vám to povedlo. Já jsem sama zhubla o 8kg za 2 měsíce a rozhodně jsem nijak netrpěla.
V poslední době jsem začal cvičit svaly na krku, které se při jízdě na kole v předklonu vůbec nepoužívají. Každé ráno, ještě vleže v posteli, zvedám hlavu a tisknu bradu do jamky mezi klíčními kostmi. Byste nevěřili, jaká je to dřina a krční páteř mě přestala zlobit a taky už se mi zlepšilo držení hlavy, že nevypadám, jako když jedu na kole i když jdu na procházku.
vyzkouším zítra ráno / snad si vzpomenu/, protože mám krk zatuhlej, taky zkouším zařadit pravidelně bazén i když musím vstát ráno v 5, abych to stihnul před nástupem do fachy
Vyzkoušej to, nebudeš litovat, chce to cvičit dlouhodobě, kolo je na krční páteř pěkný svinstvo.
Kolo nemusí být na páteř takový svinstvo, pokud máš dostatečně vysoko řidítka. Nedokážu si představit, že bych při jízdě po městě neměl řidítka aspoň ve výšce sedla. Sám je mám ještě o 10 až 15 centimetrů výš. S krční páteří absolutně žádné potíže nemám. A to jezdím prakticky denně.