Letos je atypická situace. Kvalitní kola do slev nepočkají. Některé modely jsou už teď beznadějně vyprodané a někteří dovozci hlásí že už nemají ani šroubek. Merida má vyprodáno už přes polovinu modelů !!! Pokud bych chtěl něco kvalitního, letos bych raději na nic nečekal.
Sportovně založení lidičkové neutráceli za zimní vybavení a tím pádem jim zbylo na lepší kola, než jaká by si normálně koupili.
Takže tak.
No a jestli to přešvihli pořádně, tak se mi bude letos skvěle lyžovat, protože spousta lidí místo na sjezdovkách bude doma čučet na nová kola a do prázdné portmonky ;o)))))
Lyžovat? Zatím jsi byl buď v práci nebo pod duchnou (nemocen) ...
aby ses nedivil ;o))) .. to že se většinu času flákám u počítače neznamená, že jsem na staré koníčky zapoměl ... a lyžovat jsem byl, od doby co jsem přestal aktivně sportovat (dobře 10 let, když bych počítal občasnou posilovnu tak cca. 7 let) v průměru dvakrát za každé tři roky ... sice mi nohy už neutáhnou ty šílenosti, co jsem jako náctiletý předváděl 2x-3x ročně v Alpách apod., ale stylem se dá hodně dohnat, takže si to pořád s radostí užívám ...... to jen že se nestydím přiznat svou chabou fyzičku, přihlásit se aktivně k akci a pak odvolat když do toho něco vleze a že přecenuji svoje síly že se snažím stačit bikerům se 100x větším kilometrovým nájezdem ze mě tady na fóru dělá takovou padavku ... ale mlžit kvůli tomu nezačnu, sry :(