Prosím o radu čím se mazat (přesněji čím si mazat nohy) před zívodem. Když je chladno používám hřejivou masažní emulzi, ale co když je teplo? Díky za radu.
Kdyz je fakt teplo, tak zpravidla opalovaci krem. Doufam, ze se nebudes ptat i na velikost ochranneho faktoru :o) .
Namazani nohou te moc nezrychli :o) Ale v chladu je potreba se pred startem prohrat, emulze pomuzou krome rozjezdeni se taky.
Opalovací krém? To je k čemu dobré? Já chci mít správně vypálené tričko, šortky a ponožky! :-)
Opalovací krém přece nezabrání opálení, ale umožní ti delší pobyt na slunci bez spálení... :o)))
Teda pokud nepoužívás faktor 35 a výše. S tím by se ti šortky a tričko na těle rozhodně správně nevytvarovaly :o)))
Přesně tak a hlavně záleží na citlivosti daného jedince. Já se mažu třeba celý rok faktorem 25 a stejně jsem opálený až dost. Stačí když se pákrát nenamažu a i ta opálená kůže se hned spálí.
Někdo se zase nemaže vůbec a nespálí se taky vůbec.
Jo, to znám... Moje kůže se dokáže jen spálit a zase sloupat do čistě bílé :o)))
Používám faktor 0, slovy nula. Ruce a nohy se mi ještě nespálily, on mi ten permanentní dres totiž vydrží i přes zimu, takže na jaře jen dokrmín:-). Jedu, i když nemažu. Ale na záda a ramena asi budu muset u moře něco kydnout, bo jsou bílé jak ředitel vápenky... Myslím tím slunečník - přece nedojedu od moře opálený! :-)
Co je to opalovací krém ?! ... prostě holt když vlezu na sluníčko až v létě, tak se spálím, ale pak zhnědne a je to ok ... používání opalovacích krémů mi přijde jako z apokalyptických sci-fi filmů ;o))))
To mám ráda, tyhle chytrolíny, co se zavřou do sklepa, řeknou sluníčko a vylezou krásně opálený...
Pojď si vyměnit kůži, hade :o)))
to bys nebrala, mě se tohle stane tak jednou za dva, tři roky a zbytek času jsem bílej jak pivní sýr :o)))
osvedcil se yohimbin, doporucuju, maji to i v lekarne