Myslíš tady ty obálky, dej si pisatele do přátel a když na ně klikneš, tak se ti otevře celá korespondence s tím dotyčným.
Já jsem na první čtení přišel sám. Zajímalo by mě opakované čtení - budu-li si s dotyčným přítelem pravidelně psát, bude se mi stránka s mými dotazy a s jeho odpověďmi otevírat zas a znovu. Pokud se na něco zeptám, odpověď si přečtu, ale jsem už skleróza, potřebuji si to přečíst znovu = JAK ?
Přesně jak píše Jipík : klikneš na přítele(kyni) a máš tam celou korespondenci.
Ale musíš je mít v "přátelích".
Zařaď si je do přátel a bude tam i korespondence z dřívějška.
Teda fuj! Učitel a neumí tak triviální věc vysvětlit davu inteligentních lidí.
Když mě přijde nová obálka, je vše jasné. Co když ale nepřijde nová obálka a já si tu komunikaci nutně potřebuji přečíst (je tam zaklínadlo, jak ze šéfa udělat vola ...)
stiskni přítelkyni pod krkem at ti to pošle ještě jednou:o)
Ten přítel (přítelkyně, to by starká zase vyváděla ...) si nepřeje, aby bylo indikováno, zda je in-line - tím pádem se před jeho jménem nevyskytuje zelená značka roztoku. Co s tím, jak na to vyzrát?
to nevadí. když ten nick (aby byl doma klid;-)) budeš mít mezi přáteli tak je jedno jestli je on, off nebo si nepřeje aby bylo patrno jen na něj klepni a korespondence se otevře
Nojo, jenže když ho tam jako napotvoru nemáš, tak mu bohužel nenapíšeš... Jediné řešení je si najít nějaký jeho příspěvek v diskuzi, otevřít jeho "ID" a tam si ho přidat do přátel.
přesně tak, holt proto jsem asi "IŤák", že na něco takového přijdu napoprvé bez přemýšlení :o)))
Ovšem vzkazy ve vzkazníčkách se archivují asi jen 14 dní - přesnou dobu by ti řekl Rigger. Pak se samy nenávratně odmazávají.
Takže pokud si chceš cokoli z obálčičky uschovat, je lepší si to ihned zkopírovat někam do něčeho trvalejšího...
A s Tebou tam mám věci ještě z 30.11.06 ;-)))
Aha, tak to asi bude na počet. Původně se totiž mluvilo o tom, zda tam nechat vzkazy časově nebo počtově. Jak je vidět, zvítězilo počtově. Já už si to neověřovala.