Čau,
asi to ted neni moc aktualní,ale mám nový běžky s vázáním a botama SNS a nemůžu se do toho dostat,jako zacvaknout botu do vázání,instalovali mi to v servisu...nevím jakej je na to figl,díky moc,zoufalec
A vůbec, proč kupuješ tak příšerný standard? NNN Rulezzzz
Ať žije FLAME!
jakou mas znacku boty?
K čemu je tohle dobrý vědět?
Hlavně k tomu, že existují 2 různé normy - SNS a NNN, které se navzájem liší. Prostě NNN botu do SNS vázání nedostaneš a naopak. Podle výrobce boty se dá odhadnout i norma, protože většina jich dělá jenom jednu (např. Salomon SNS, Madshus NNN, ...).
Nepředpokládám, že by se snažil rvát do sebe nekomatibilní boty a vázání. Jo a Botas dělá obě a například Atomic až do loňska dělal NNN, ale loni v létě ho koupil Salomon, takže od letošní sezónu už montovali SNS. No a na horách mám schované boty s normou BRN ;)
Hehe. Zivim se v IT a to mne dostatecne odnaucilo nepredpokladat, ze nekdo neudela nejakou naprostou blbost ;-)
Takze se radsi ptam i na tak zakladni vec jako je komapatibilita boty a vazani.
Když už předpokládáš něco takového, tak to se máš spíš ptát zda má bota v podrážce dvě úzké (cca 4mm) podélné drážky vzdálené od sebe 30mm nebo, nebo zda je v podrážce jen jedna drážka široká 20mm. Člověk, který nepozná že bota a vázáním k sobě napasují.... :-O
Až se zima zeptá...... :)
U něj se klidně ptát může, on sháněl rady, jak se nazout do vázání :o)))
Já na tom budu určitě hůř :o)))
Máš nějakou super megaledničku?Že se tam dá běžkovat teď v červnu.