Vyberte si: Článek, inzerát, reklama, iformace výzva…pro každého je to něco jiného.
Dobrý den.
Chtěl bych Vás informovat o novém patentu.
Je to sedlo na kolo úplně nové generace.
Informace je tak mladá, že na světe je zatím jenom 15 kusů prototipů.
Výrobek se testuje již rok.Vlastnosti sedla nemájí konkurenci.
Pro zájemce připaravuji dokumentaci, digi foto do e-mailu a předváděčku.
Technický popis:
Sedlo je samonastavitelné ve třech rovinách a pohybuje se současně s pohybem hyždí.
Při šlapání nedochází ke tření, ale k odvalování a kývání každé poloviny sedla zvlášť.
Sedadlo je schopno měnit automaticky podle jízdní situace i posuv vzad.
Výzva je v tom, že hledám
investora a nadšence pro cyklistiku k vytvoření společného podniku na výrobu a odbyt.
Oslovuji proto všechny cyklistické oddíly kluby, obchodníky, výrobce…..i iné vědoucí a
20 června provádím výběrové řízení přihlášených zájemců.
Kontakt:
Ing Rudolf Lovecký
mobil: +420603584275
e-mail: [email protected]
cha,cha
Tak to je odpověď hodna majitele bezproblémových zad. Ale také na tebe dojde... cha, cha...
Tahle diskuze mi unikla, protože jsem tady ještě v době jejího vzniku nebyla. Ozvi se mi na můj mejl.
Já bych chtěl bejt nadšencem!!! ;-)))
Zajímavé - ani neuvádí číslo patentu, to přece každý hrdě zveřejňuje. Jen počet "prototipů". Asi je to nepatentovaný patent. Nebo spíš nějaká loterie? (Ta má věčná skepse. :')
Nestejskej si, jako skeptik těžko uspěješ ve skoku na špek. :-)
Já to dopoledne přečet, odpoledne vybral všechny úspory na akcie a teď se dovídám, že chci investovat do špeku.
No co, žrát se bude furt. :-))
U špeku je alespoň nějaká jistota. Teď bych si ho ale dala - pěkně s měkkoučkým chlebíčkem, s cibulkou...
...tak si polknu na prázdno a jdu makat...
Treba to sedlo je fakt ze speku, mekky a uhyba, krasne klouze, a v pripade nouze muzes vlastnimi zuby upravit ergonomii.
Tak jen jsem po včerejšku tu chuť na špek rozchodila, můžu začít znovu...
To je teda práce... :o)))
Já si ho snad půjdu koupit... :o)))
Ale až na tu možnou úpravu zubama má skoro každej takovýhle "sedlo" přece vlastní. To si někdo nechal patentovat? To teď budu muset pokaždý, když si sednu na zadek někomu platit? ..
.. Vlastně by mě to už dnes ani nepřekvapilo. :'(
A co kus, to originál.
minulej rok (2005) jsem viděl něco takovýho v Itálii, předjížděl jsem zrovna nějakýho páprdu :) na passo Selle a tomu se to sedlo taky volně pohybovalo, navrchu jsem na něho počkal a ptal se, co to je zač, ale bohužel nemluvil jinak, něž italsky a dokonce nechtěl, abych si to vyfotil
Tedy přátelé, měli byste se stydět. Ing. Lovecký Vám tady dává šanci aktivně participovat na revolučním počinu v rozvoji oblíbeného sportu, srovnatelném snad pouze s takovými událostmi jako bylo zavedení skokanského stylu "flop", "véčka" v letech na lyžích, molitanu na doskočišti nebo překazovačky na bicyklu. A co Vy? Nedůvěra, posměch, špek.
Někteří výjimečně nadaní jedinci, vpravdě sůl země a výkvět národa, věnují svůj um a nadání ku prospěchu cyklistického národa, neváhají se téměř obnažit na tak obskurním fóru jako je internet a co sklízí? Kousance do špeku. Ano,ano - smějící se bestie.
Ty by si si špek nedal?!?
P.S.
A já dotyčného vyzvala, nechť se mi ozve na můj mejl v domění, že se k tomu dovzím něco více, ale nic. Takže evidentně zbývá jen ten špek...
Vyzvala, vyzvala, ale kdy?
Když ti nezištně něco nabídl, pohrdla jsi podávanou pazuchou (nerozeznala proroka nedřících zítřků)!
A ozvat se po bezmála osmi měsících?
Éto provokácija, navěrno!
Já tu tenkrát ještě nebyla...
Já když vidím některé pěkné hýždě (to je ošklivé slovo, normálně to říkám jinak ), tak bych zůstal u tření a k odvalování bych nepřistupoval, nota bene k odvalování každé poloviny zvlášť.
...to mě napadlo také, ale neodvážila jsem se to napsat, aby mi zase Airline nevyčinil, že zase odvádím diskuzi jinam :o)))
A to už jsem Ti snad někdy řekl? Teda - jednou si vzpomínám... :-)))
...no aspoň dvakrát, ale to jsme se ještě neznali. Od té doby, co se známe, tak ani jednou :o)))
no já myslím, že naprosto podobné patentní sedlo je velice pekně popsaný již jako patentované roku 1890+ v knize J.K.Jeromeho Tři muži na toulkách. Ostatně i s podrobným popisem, co takové pohyblivé sedlo může lidským hýždím udělat :-)
Známe ho, je to podvodník.