Přihlášku na K24 jsem už poslal, pojedu pod startovním číslem 13. Do kolonky tým jsem vyplnil BrnoBENT, tak jako ještě dva další jedinci. Takže tímto bych rád sjednotil případné další účastníky z řad brněnských horizontálních cyklistů, abychom jeli všichni pod stejnou hlavičkou.
Lehněte všici, nejlépe na 24 hodin.
Kdy to bude?
Pátek a sobota 17.-18.6. Start a cíl je v 16:00, je dobré přijet aspoň hodinu předem pro pohodovou registraci. Přihlášky pro ty, kteří si nevyměnili s pořadately žádný mail budou na www.k24.signaly.cz otevřeny cca od půlky května. Těm ostatním, kteří třeba hlasovali v soutěži o motto, přišel přímý link mailem už tento týden.
To fakt jedeš 24hodin v kuse a bez přestávky? Nebo jsou povolený alespoň nějaký "čůrací" pauzy?
jsou tací, kteří si tam odskočí 1-2x a jinak jezdí. PS: já to nejsu, já dal jen 620km :) na normálním kole. Přijeďte a vyzkoušejte
Čistého času jsem na tom posledně seděl míň než 12 hodin, v noci jsem spal cca 5 hodin. Je na tobě, jak si těch 24 hodin rozdělíš. Samozřejmě jsou tam magoři, kteří jedou furt, jedno kolo má 28,4km a vítěz a druhý jich objeli 24. Naproti tomu někteří to zalomili v jedenáct večer a dřív jak v sedm nevstávali.