Stano vydrž, pošlu vám mejly. Dnes nebo zítra...
Staňo nepatříš opd Zlín ?
Neboj, Stana je v obou krajích :o)))
A už tu smažit ty mejly, ať se nám ten Nakolík nezapomene na východě zatočit :o)))
Ja jsem vsude zdejsi ... :-)
Ale divam se na prihlaseny nakolaky a bude to fuska, tady na stredni morave je nas dost, ale dostat sem nakolik od Hradce a pak ho predat nahoru... Predbezne jsem domluvenej s Asterixem ze predani bude na Pradedu, jenom jsem zvedavej jestli tam dojedu, nikdy jsem tam na kole nebyl, tak to asi dam jednou pokusne jeste pred nakolikem.
Prosím tě, co je pro tebe Praděd... Než zjistíš, že jedeš do kopce, budeš nahoře :o)))
Až tam pojedeš s NÁKOLIKEM dej vědět . Pokud bude čas tak bych to dal s tebou . Já mám Praděd jednou ročně naordinovaný.
Premyslim ze zkusim Praded ted nekdy "nanecisto" , jeste niky jsem tam kolmo nebyl, tak at vim jestli tam dojedu, nebo bdu volat o pomoc, tak at potom neni nejaka ostuda... Tak kdyz to nevyjde napoprvy, vyjde napodruhy, to by mozna bylo tak nejak nakolacky lepsi :-) Pojedes na bajku? Ja na bajka nemam obuti na takovy dalkovy presuny a NN se mi nechteji brousit, tak pojedu na takovym fajnovym silnicnim veteranovi.
Tak já byl na Pradědu před 14 dny, před týdnem na Ovčárně a ted v sobotu zase na Pradědu...uf uf...no ještě párkrát to snad zvládnu :)), ale předávka na Pradědu bude super, už se na Vás těším :)))))))
Teda tady je to samej chrt :-D :-D
Kecam, taky se tesim...
V sobotu jsem si chtěl zajet na Sovinec, což je už kousek .
V Pasekách mě zanala bouřka .
Jinak loni jem to jel na bajku , ale natom pracovním favritu to zvládnu taky.
PS
A co DRÁSAL ???
Cau, Drasala letos vypoustim, nemam vubec najeto, porad me nejak drzi zada, tak bych se asi hodne trapil. Navic jsem ted za dva vikendy na Hostynkachdocela festovne dorasoval bajka, tak prasule misto do startovnyho radsi vrazim do kola.