Ahoj všichni,
chtěl jsem se Vás optat jak moc se řídítě zdejšími radami?Jako co je bikerské,co nebikerské a tak?Dneska jsme byli s Dodem na výletě a Dodo bikersky poobědval těstovinky a pak došel.Já nebikersky hranolky a masíčko a skoro pohoda.Naopak jsem se trápil do té doby.Jak je to možné????Taky jsem radši sundal blatníky,aby mě neprásknul Mirkovi :-))))
Budeš li dávat takové otázky, jsi na tom zle a žádná rada ti nepomůže...
A za svým názorem si pevně stojíš?!!!!
si mě nasr..l:-))) ....už jsem se pomalu vzpamatoval z mého dnešního oběda,ale byl dobrej a ted se cpu chlebem a salámem.....maso jako maso,ale co na to moje eko stopa:-(.
Musím na tě ale prásknout že jsi potom objednal turka...to taky není právě in:-)))
Ja si dneska dala bikerske papu. Kureci sote se zampiony a smetanovou omackou. Priloha hranolky. Navic vanilkova zmrzlinka s bananem, slehackou a cokoladovou polevou. Idealni papu na kazdy 120km vylet :))
Já si dal Lišky na másle. Ale nejel jsem na kole:o)
Neni ciste nahodou liska chranene zvire? :))
Víš, že nevím?
Každopádně jsem myslel "Cantherellus cibarius" a ne "Vulpes vulpes". Česky je to ale obojí Liška obecná :o(
Jenže to ty víš:o) Já se spíš divil, že houby vůbec rostou. Byl jsem jenom na procházce se psem a nasbíral si během chvíle do trička na již zmíněné jídlo a klouzky a kováře budu mít zejtra k obědu.
Neni liska jako liska:-)