Ahoj, potřebuju radu - jezdím do práce na cca 35 roků starým favoritu a z důvodu komfortu jsem na něj chtěl dát odpružený představec, Po 1,5 roce marného shánění v českých servisech jsem to vzdal. Ale řekli mi v jednom servisu, že prý není problém na něj dát krosovou vidlici + véčkovou brzdu. Což mě zaujalo, nějakou pružinovou RST nebo něco takovýho bych tam klidně dal. Nezkusil jste někdo už tuhle výměnu? Díky :-)
Tak díky za rady, už nemusíte víc :-))), teď jsem byl v servisu a mám bezpečně zjištěný, že to jde, takže to provedu.
Radit ti nechci, ale to chceš takhle brutálně zprznit krásnýho historickýho favorita?
Priklanim se - take mam 50 let stary "historicky kousek" a nemumim si predstavit, ze bych mu takto "ublizoval" i kdyz uz jsem na nem samozrejme take par veci inovoval (hlavne prevody atd.) i kdybych si na nem mel ten zadek uplne rozklepat ;-D
Take jsem to sem uz chtel napsat a nenapadlo mne to spravne slovo (diky za napovedu ;-)...), ale kazdy ma samozrejme pravo nalozit s kolem, jak uzna za vhodne ;-( ...