Už si někdo někdy tady koupil cykloboty z LIDLU? Má s nimi někdo nějakou zkušenost? Díky
Jasne, Meduza. Jeste zije.
A kája, přece :o)))
Ten má kromě kola z Lidlu fšechno :o)))
Já jsem s nima max spokojený,protože je nemám .
Tak to diky tobe bude mit nekdo dvoje:-)
Tak já je mám už rok a jsem velice spokojený. Jezdím s němi převážně silnici a cros a byl jsem tak spokojený, že jsem si koupil hned zásobní č. 42.
Jenže tedˇ jsem si právě pořídil i nové MTB a s ním jezdím běžné tretry.
Proto jsem se rozhodl ty náhradní nabídnout zájemcům.
Kdo má zájem : [email protected]
Skoro mám pocit, jestli Lidl není obuvnická firma- kdysi jsem tam koupil šunku a taky chutnala jako bych žvýkal boty :-))
:-D rozesmal si me, diky. .......ted rozesmeju naoplatku ja vas... chtel sem se zde prihlasit a psat pod nickem, ale nemuzu najit kde to, nekam se mi to ztratilo. a ani ted pri psani se mi neotvira odkaz o neco vise - Pokud máte registrovanou přezdívku,
nezapomeňte se [ teď přihlásit ]. heh dlouho sem tu nebyl asi nejaka zmena. jsem z toho zmateny :o(
Napravo, uprostřed stránky máš přeci dvě okénka, na mail a heslo, pak dáš přihlásit...
Zkus refresh stránky, možná se jen špatně načetla...
to bohuzel prave nemam, ani kdyz dam Xkrat refresh :( proto sem zmateny
a kdyz na to tak koukam je tu jeste jedna zmena. hneda lista s odkazy na cykloturistiku, mapu stranek atd. je v anglictine :)
Něco podobného se stávalo mě asi před měsícem. Stránky se mi zobrazovali nějak divně a hlavně v angličtině. Trvalo to asi týden .
ahoj, tak mi to "divne" zobrazeni stranek stale trva..uz sem rezignoval na napravu. nevim co s tim.
Za nacistů si našli nejenom němci někoho, na kterého mohli vybít svoji frustraci a záminku zla a konečně expandovat. Stačí říct ž.id.
Dnes je nejen v česku ono slůvko Lidl. A lidé, co ho vyslovují mají stejně stlačený mozek do svěráku. Nejen v česku.
..uz tady vubec padlo jaky tam maj vlastne boty ??
Přeci cyklistický :)))
http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o...
a nejsou ani dřevěný (z pokácených stromů) :o)
tj, to sem pochopil. To je jen tenhle jeden typ bot nemaj jich vic?
Nepoznam z toho jaka je to znacka (pokud je to vubec nejaka)
Ty si mě pobavil :-)))) Ptát se jakou značkovou obuv prodávají v Lidlu :-))))
tak to je fajn ze pobavil
nebylo to o tom jaka je to znackova obuv, ale jaka je to znacka. nejak se to jmenovat musi...
a i tak se obcas stane, ze by tam neco Znackoveho mohli mit, co by ne a taky uz i parkrat meli