Mate nekdo zkusenost jaky nosic by se dal namontovat na GT Avalanche 1.0 Disc (model 2006). Jestli existuje nejaky rozumny nosic na ktery by se daly pridelat brasny. Vim ze urcite tam muzu dat nosic na sedlovku ale ten ma dosti omezenou funkcnost a nostnost neb se tam neda dat 3brasna.
Diky.
Já mám klasický Arzenal a šikovnýho taťku, pro kterýho nebyla instalace problém :o)))
Mám pocit, že si k tomu dodělal nějaký udělátka, ale nosič funguje už 2 roky naprosto v poho.
Tak, tak.
Stačí trošku zručnosti a kunštu.
My jsme to vyřešily na našich kolech jen podložkou, která nosič podle potřeby kousek oddálila.
Bohužel neumím poradit ke konkrátnímu typu-geometriia a velikosti kola!
Asi nejlepší je zajít s konkrétním kolem do kšeftu a zkusit to na místě.
ano, mám to na svém horáči naprosto stejně. V principu je potřeba opravdu jen odchýlit šroubovací sloupky více od rámu kola, na což stačí dvě distanční trubičky s delšími šrouby.
No problem je ze ja na zadni vidlici nemam nejspis navarky co jsem se koukal, takze bych tam nosic nedal i kdyby tam byly Vcka jako brzdy. (Myslim navarky dole u stredu nikoliv nahore u sedla, tam jsou).
To se právě musí dořešit výrobou takových objímek z pásoviny...
já jsem se už dřív snažil vyzkoumat z fotky na tvých stránkách, jak je to přidělaný (mám stejné kolo jako ty), ale nakonec jsem to vzdal :-))
Fakt?!? Tak až dom aodchytím někoho s foťákem, tak se ti to pokusím nafotit. Ale až příští týden, teď už to do svého nemocničního intermezza nestihnu.
Hele, ale já se přiznám, že do dneška nevím, jak to tam taťka vlastně přidělal. Ale měl to během chvilky :o)))
Kup nosič na sedlovku a podepři ze strany podpěrkami (jak budou provedený to je na tobě, já je mám z pásové oceli 2x křížem) a na zadní stavbu je přidělej pomocí svorek na vodovodní trubky (dělaj se v různejch velikostech a mají gumovou podložku) krerý jsou k dostání např. ve feroně. V případě zájmu nafotím a pošlu.
prosi prosim na [email protected]
Tak tohle jsem řešil asi před půl rokem a vyřešil.Sportsarsenal prodává docela chytrou redukci na kotoučový brzdy a můžeš si namontovat klasickej nosič.Já mam expediční nosič od Sportsarsenalu a zatím nemam sebemenší problém.Stálo to tušim kolem 70kč.Tak to se snad ani nevyplatí řešit nějakou svépomocí.
Maj to na oficiálních stránkách v ceníku pod Art.064
Ahoj, koukni na http://www.bike-eshop.cz/prislusenstvi-k...
... ale nemam zatím jsem to neobjednal tudiž ani nevyzkoušel.