Tak kdy kdo mate cas na nejakou kratsi vyjizdku po praci?
Videl bych to jeden den na tu tocnou (konecne) pripadne jeste smer okor.
Pridal by se nekdy nekdo? Piste ktery smerem a kdy by se vam to hodilo
Ut, Ct; nejdriv 17.30 u barandaku, na te krizovatce nejdriv v 18h
Tebe bych na tocnou videl rad. Takze bych to predbezne videl na zitra.. osobne bych cekal na te krizovatce v 18:00 (krizovatka Libusska X Dobronicka - gps: 50°0'33.25"N,14°27'44.68"E)
Tak snad nebude prset :)
Klidne at prsi :) aspon to bude zabavnejsi a s kulturni vlozkou ala miss mokre tricko ;p
Ale, ale, podívejme se... Tak proto ty lákáš wewe do rokliny :o)))
Déééšť nééé, ale hlásí ho na zítra :-)
ten hlasej i na dnesek... pojedes?
V sobotu jsem jel Těptín, Čakovice a dál na Čerčany lesníma stezkama a pro mě naprosto luxusní projížďka a už v sobotu večer jsem si ji domluvil ještě jednou a na úterý :-( jediný den kdy můžu na kolo( takže mám smolíka :-( a co kdyby pršelo a já nejel? to mi za ty řeči od wewe nestojí :-))) takže raději už nic neslibuju( nevím, jak moc to jezdíte na tuhle stranu, ale probádám tam ještě terény víc a pozvu případné zájemce tam. Myslím, že si tam na své přijde opravdu každý. Sjezd po tuším zelené TZ k Čakovicím zakončený metrovým šutrem, který jsem tedy nedal( musím jet prostě znova. Luxusní úžlabina, jen trošičku zavětvená, protože ji asi celou prořezávali a větve tam nechali ležet((
Na jakekoliv tereny se rad pridam, ale timhle smerem je to pro me v tydnu trochu mimo pac bydlim 30km od Prahy presne na opacnou stranu :| takze nekdy o vikendu
Jj, tak jsem to i myslel, že by jsme jeli někdy o víkendu :-) jen ale najít ten volnej :-( no ale bude to jak s úžlabinou a maturitou. Najedu trasu a pak dám vědět kdy, řeknu místo srazu a kdo chce jet, nechť jede .-) A i když by nechtěl nikdo, neva, jedu sám, aspoň dojedu první .-)))
tak prvni pojedes asi tak ci tak, protoze to tam nikdo jinej znat nebude :)
Neříkej, že wewe tam nikdy nebyla??? to by mě tedy zklamala :-)
Tam kde jsem přenášel kolo přes bahnité brody aby jsem se neumazal by wewerce lítalo bahno až nad hlavu :-)) a ten kopec nahoru po zelený ke Skalsku, no to si nesmíte nechat ujít :-))) báječný zážitek :-))
To mas celodenak? Se trhni a v 18h bud na miste :)
tak ve čtyři jedu od baráku a sobotu mi to ukázalo 85 km a 4,25 hodiny, takže krásný odpoledne a podvečer a doma za světla :-)
Vidis, vezmes to na druhou stranu, objevis jinou krajinku, udelas si (dalsi) maturitu, preskocis pres riditka v uzlabine. Tamto uz znas, urcite to bude nuda :)
Už je to tady, bouřky, déšť, ojediněle i kroupy :-))
a prej bude i soutez miss mokre tricko, tak nevahej a prijed:)
No, to si nejsem jista, ale pokud touzis po vode, tak to muzeme vzit pres zahoransky brody. Coz vlastne neni spatny napad.
Navrh - modranska rokle - teren na tocnou - heindrichiada - cihadlo - maturita - uzlabina - zoo
ted varianty a) vyslap na vykopavky a objeveni stekajiciho psa (jeste jsem to nejela)
b) 5km po silnici do jarova
z jarova nahoru, 2km po silnici, pak polni cesta, zase kus asfaltu, teren, zlate udoli, sjezd k brodum, vsechny brodu nahoru, po modry do psar. Pak je mozno po cerveny nahoru nebo po silnici pres jesenici/vestec do prahy.
*heindrichiada = heinikarna
Dystak je to tady:
http://www.velointest.cz/bikeclub/territorium.php
Tak tenhle týden na vás budu akorát tak myslet :o)))
Tak nějak ... holt zase v pracovním nasazení :(
Takze ucast byla nevelka...ja, wewe a mgt... vyjizdka byla nedlouha... rokle-rocta-kolem bikrosky-maturita (zas sem ji nedal)-uzlabina... o to ale vyzivnejsi :)
obema zucastnenym dekuju za spolecnost, wewe za vedeni a mtg za rychlou projizdku smerem palacak.
jinak vcerejsek mi dal hezkych 82.99km (i z cestou do prace a z prace)...
Ja si muzu uzlabinu odskrnout :) Sice obcas s jednou nohou na zemi, ale sjela jsem to cele :) Jinak mam rovnych 60km a namozenou levou nohu (nevim z ceho). Maturitu dal jen mqt, ja se o to mozna pokusim priste :) Zatim me bavi tam jen tak vodit lidi :))
jo tak levou nohu sem mel taky dost mimo :| nebej toho kolene, tak sem zkusil i tu matirutu... priste nebudu laborovat se sedlem :) uz sem koupil novou objimku (na te stare sem v utery strhnul sroub) a sedlovka uz neklouze :)
jinak... dalo mi to krasny 666 vyskovych metru ta nase projizdka :)
To jsem ani necekal, takove satanske cislo, vlastne jsem na to ani nekoukal.
Sedlovku kdyz natres roztokem kalafuny v lihu, tak nebude zajizdet vvubec. Lze to pouzit i preventivne, staci pak mnohem mene utahovat podsedlovy sroub.
Maturita dobra, akorat jsem to cekal fyzicky mnohem narocnejsi. Stejne mne to ale potesilo, i kdyz na druhy pokus. V Uzlabine jsem mel docela dost stesti - je to tam o rovnovaze a ne o brzdach nebo odvaze. Ani takove sjezdy moc nevyhledavam, ale jednou za cas neskodi upravit si predstavy o konci svych moznosti :-)
Nejvic mne z toho dne prekvapila tepovka - za celou vyjizdku, vcetne dopravy na sraz a pak domu jsem byl pres 155 t/min jen cca 3 minuty, to jsem docela koukal. Diky Wewe i pb za spolecnost, priste kdyz nas bude trochu vice, bude i vice legrace :-)
Jj, určitě se přidám :-) jen ten čas kde vzít a nekrást( ale věřím, že mi to vyjde a sjedu si "část" s Vámi .-)
Mě to dalo 68 km, tu "mojí maturitu" jsem dal celou a "mojí úžlabinu" jsem sjel krom toho kamene před koncem. Na ten si prostě zatím netroufám. Ale až Vás tam zavedu, tak se podívám jak jej dáte Vy a pak se taky pokusím :-). Dopiluju trasu, ať se jede co nejmíň po asfaltu a pak nahlásím nějaký víkendový termín.