Nikde nemůžu najít jaké má kolo Pells Crona Comp převodník.
Ja pokud neco nehledam, tak to taky nemuzu najit.
Jinak pohledem na http://www.pells.cz a model Crono Comp se jedna o Truvativ Iso Flow. Dej si to do jakyhokoli vyhledavace a najdes tam, co potrebujes. Z tveho dotazu totiz neni poznat, na co se ptas- na nazev, na material prevodniku, na pocet zubu jednotlivych prevodniku? Chce to jenom trosku chtit. Hodne stesti :o)
Už to mám díky za postup jak na to přijít.Jsem starší už to tolik nepálí.Jednalo se mně o počet zubů.Má to 44-32-22. Asi do toho půjdu. Většina ostatních trekových kol má 48-38-28.Chci si nové kolo vzít na Šumavu a mám strach, že bych to v prudkém kopci neušlapal.
Nechci ti brát iluze, ale ta dvaadvacítka v kombinaci třeba s dvaatřicítkou vyžaduje dost velkou psychickou odolnost.;-)) Ale jestli jsi trpělivej...
Doufám, že máš na mysli počty zubů :)))
Ale vážně, ono se to někdy hodí, takovej "kriplpřevod",na krátkej, děsně prudkej úsek, nebo na šotolině, šutrech atd. Točit to ale třeba kilometr - to raději tlačit :(
Tak prý je to všechno jinak řekl mi prodavač. Crossové kolo Pells má také převody 48-38-28. Nedá se to vyhledat jen podle označení klik. Typ Truvativ Iso Flow má stejný název ale jiný počet zubů pro horská kola a jiný počet pro crossová kola.
Nikdy jsem to taky netvrdil, podle oznaceni klik si muzes najit i kliky se stejnym nazvem, ale s ruznym poctem zubu.
Nakonec se mozna shodneme na tom, ze by bylo nejjednodussi zvednout telefon a zeptat se na PELLSu rovnou, ne? :o)))