Velké Karlovice – menší vesnička na úpatí Beskyd, jen pár kilometrů od Vsetína. V květnu 2007 se sem sjeli na celostátní konferenci lidé, kteří mají co říci k dalšímu rozvoji cyklostezek a cyklotras v České republice.
Dobrý den, rád bych pouze reagoval na úvod tohoto článku, že Velké Karlovice jsou menší vesnička, opak je paradoxně pravdou, protože Karlovice jsou co do rozlohy největší obcí střední Evropy a o Beskydech lze tatéž polemizovat, V.Karlovice totiž leží mezi Vsetínskými vrchy a Javorníky. Já jinak cyklistice velmi fandím a vše co se pro její rozvoj koná vítám s radostí, tedy ať se kola točí!! Ogar
Jen taková odbočka jak to chodí u nás.
Město dostalo peníze na vybudování nové části cyklotrasy č.55. Minulý rok vydalo také Cyklotrasy na Krnovsku. To je plus a mínusy? I přes volební sliby, že město bude podporovat cykloturistiku se nic neděje. Naše sdružení žádalo město o dotaci 5000Kč. Na webu máme několik cyklotras na Krnovsku, ubytování, občerstvení na cyklotrasách na Krnovsku, a chtěli jsme to rozšířit. Zatím jsme dělali všechno zadarmo, i trasy pro Mapu cyklotras jsme dodali městu my. Tak si asi město představuje podporu cykloturistiky. Mě by jen zajímalo, kam jdou všechny ty dotace....
no přeci do kapes, ne? Kam jinam. Kouknul jsem se do svý kapsy a tam tedy určitě ne. DO tvý asi taky ne, když se ptáš, tak bychom se asi měli podívat do jiných kapes.
Hele...a ze sis koupil takove ty krteckovy kapsace s poradne hlubokejma:-))) A doufal jsi, ze ti tam spadne nejaka dotace na cyklotrasu?:-))))
Cyklostezky a cyklotrastrasy se přeci budují jen když prachy za stavební práce jdou do těch úplně nejsprávnějších kapes. Pak v podstatě ani nevadí, že vedou odnikud nikam.
Takze ty dotace jsou na to, aby se s tim hnulo, aby byla chut neco vytvorit....rozdaji se do spravnych kapes. Pak se zjisti, ze by chut byla, ale ze nejsou penize:-)))) Takze kapsy jsou plne, par strejcu spokojenych, ale pro cyklistiku se nic neudela:-) Ale je chut pro ni neco udelat:-)))