reklama

Nakolík - Liberecký kraj

Včera mi Petrp předal Nakolík v jedné nejmenované liberecké hospodě. Předávací proces proběhl zhruba při devedesátiminutovém, čím dál přátelštějším a srdečnějším rozhovoru, spojeném s konzumací dobře vyleželého a vychlazeného piva.;-)

[ Zpět ]
Datum: 09.06.2007
Autor: abernathy
  • Re: Nakolík - Liberecký kraj

Potvrzuji. Bylo to příjemné.

[ Zpět ]
    Datum: 10.06.2007
    Autor: petrp
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

NaKolík dorazil do Liberce cestou z hraničního přechodu Hartau/Hrádek n. Nisou. Cesta vedla podél Nisy a těsně před Libercem nás zastihl okraj lijáku s krupobitím. Naštěstí to netrvalo dlouho a po krátkém zakufrování na okraji Liberce jsme mohli předat štafetu libereckému kraji.

[ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dnes odpoledne předáno Ligimu. Předčasně, v Hodkovicích Na křižovatce. Nemoh jsem na Sychrov dojet, už Záskalí bylo pro mě kolapsový. Že mi to nejede jsem věděl, ale že až takhle, to jsem netušil. Skoro to bylo na 155.:-(

[ Zpět ]

A v předstartovní horečce nebo stařecký demenci jsem nechal doma samolepky. To byl zase den blbec.;-)

[ Zpět ]

No jestli bylo v Liberci stejně jako tady, tak ono to vedro také udělá svoje. Mě se dneska, po včerejší cestě z Lbc domů, nechtělo na kolo ani pomyslet.

[ Zpět ]

Ligi naměřil pod střechou zahrádky 31.

[ Zpět ]

Převzal jsem Nakolík od lehce indisponovaného abernathyho v Hodkovicích nad Mohelkou, další cesta vedla krásným údolím říčky Mohelky, kde po 20 km u obce Buřínsko Nakolík opustil Liberecký kraj.
    Pak zamířil k řece Jizeře a přes Mnichovo Hradiště a Bakov nad Jizerou dojel do města automobilů Mladé Boleslavi, kde několik nocí přespí, aby se čerstvý mohl vydat do kraje Královéhradeckého.
    Celková délka etapy - 52 km

[ Zpět ]
    Autor: Ligi

Ještě pár foteček (s těma zříceninama jsem se už potkal za šera)
      http://ligi.rajce.idnes.cz/nakolik/

[ Zpět ]
      Datum: 11.06.2007

Jen vyzvedávám nahoru tuto Libereckou epizodu Nakolíku, protože můj úsek ještě jako jediný není zakreslen v mapě. Pro jistotu to ještě hodím HonzaKovi na mail.

[ Zpět ]
      Datum: 14.06.2007
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

176 cyklistů (13 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024