V tématu "jaké boty na kolo" už jsem psala,že mám boty Lake MX 190,ale poslali mě je bez krycí destičky.myslela jsem,že nebude problém nechat ji udělat u obuvníka,ale bohužel to problém je.Nemáte je náhodou někdo doma zbytečně ve skříni? Nebo nevíte kde je sehnat.Elzet
V životě jsem nic takového neviděl... Aspoň tedy ne u bot LAKE MX165 a výše...
Ani já to neviděla,ale když jsem si zadala ve vyhledávači Lake MX165 a 190,tak mě vypadly prodejci a někteří u těch MX 190 mají,že jsou vhodné i na klasické pedály a mají krycí destičku.Na telefonický dotaz zda jí opravdu mají,bylo řečeno,že ano a pak boty přišly bez ní a já byla zklamaná.Jde to jezdit i bez ní,ale někdy to trochu poskočí.Proto se ptám jestli někdo něco neví.Jinak díky za tip na ty boty,myslím,že budu spokojená a až mě třeba jednou něco osvítí,tak boty na SPD vlastně mám.
Tak s těma LAKE jak jsem psala jezdím na normál pedálech od loňska pořád i bez krycí destičky,jezdí se mě skvěle a objednám si ještě jedny,dokud je mají.Dík za vaše rady,ty SPD jsem zatím nepoužila,leží si ve skříni,takhle se mě jezdí fajn a v klidu.Hlavně aby už bylo počasí !!!