Jsem presvedcenej o tom, ze je to jako kdyz jdes pesky :o) Zkratka ze kdyz jdes nebo jedes uprostred pole a zacne to, muze to do tebe bacit s vetsi pravdepodobnosti, nez treba ve meste mezi barakama. Proste to chce pouzivat normalni zdravej rozum.
Vylozene kvuli bource ven nevyjizdim, ale kdyz to musi byt, jedu i za te bourky. Zatim snad taky bez ujmy, dokazu i mlatit do klavesnice :o)
"Jenom blbec jako Zoubele běhá venku za bouřky. Čest jeho památce"
Šimek & Grossman, Z deníku sportovce
S bouřkou bych si opravdu nehrál, četl jsem o případech kdy do cyklisty opravdu uhodilo.
...zatimco rozumny a slusny obcan se sporadane a v klidu odebere do nejblizsi hospody...
taky myslim, ze kolo spis pritahuje, zejmena v placate krajine (kovove) a vetsi vyska. stany tez pritahuji, i kdyz se nezdaji. opatrne
Když si nasadíš Farradayovu klec, tak můžeš jet i na vysokém kole.;-)
v cestovni verzi mav celokovu 3metraky
staci kdyz v prave ruce drzim klec s papouskem ??
Taky uvažuješ o alternativním zdroji pro dobíjení akumulátoru? Diskový alternátor tě neoslovil?
Jazdím v búrce :)
...a 3m za manzelem
bylo by nejake foto napr?
chtel bych to totiz videt, jak to vypada a co je to za kolo
(burka nema rukavy)
:-)
No, jestli čekáš odpověď někoho kto nekedy neprišiel bez újmy, tak se asi načekáš :o)
Jezdím dokud mě to baví, takže když je slejvák, kterej mě přibíjí k zemi a je se kam schovat, tak se schovám a vyjedu po chvilce, když už jen prší. To samé s bouřkou, pokud je hodně blízko a je kde se schovat, tak si dám deset minut pauzu a jedu, když se kousek vzdálí. Když se není kde schovat, nechám to v rukou osudu a jedu.
Přesně tak i u mne...
Zrovna dnes jsem ale jel i v bouřce a průtrži mračen a přes Ladožská jezera:-) - měl jsem to domů již jen 10 km. A navíc jsem si říkal, že masáž ledovými kroupami by mi docela bodla...:-D Jo, celkem fajn, prokrví to končetiny i hrb; na hlavu ale silně doporučuji blembák (kterýžto jsem naštěstí a jako vždy měl).
Dojel jsem doslova jak vodník, jen jsem nebyl tak moc zelený a nekapalo mi ze šosu, ale doslova odevšad.
Ani omylem...
Déšť nemám rád, takže když nemusím, ne. Při běhu je to něco jiného: deštík (ale skutečně jen deštík, všeho moc škodí) osvěží.
Jednu dovolenou mně pršelo skoro celých 14 dnů, takže se nedalo jinak. Nejhůř dopadly nohy: kůže rozmočená a svraštělá, jako po velkém prádle v rukách, navíc hnědá od rozmáčených sandálů (pustily barvu).
Mimochodem: vymyslel jsem dobu, kdy by mohlo pršet každý den tak, aby to vadilo minimu lidí: mezi 2:30 a 3:30 nad ránem.
Me by nevadilo ani kdyby prsel do 10:00.
Hele, brzdi, já hlasuji za variantu navrženou BinLádinem :o)))
tak to já tedy ne. Každý den by se mi to fakt nelíbilo. To je to takhle podle mne lepší. Někdy furt a jindy vůbec. Nevím, proč bych měl moknout každou noc, co spím venku. To si s Ládinem nechte.
:o)
Dobře, tak noci, kdy spíš venku, tak ne. Ale jinak - ten nádherný spánek, když ti deštík jemně šumí na zahradě a do pokoje ti pootevřeným oknem šíří provoněný vzduch...
Ježíši, kdy už začnou ty přeháňky :o)))
A lehce komářice zabzučí zrovna když usínáš!:-)
Ledaže bych měla hlavu položenou na parapetu. My totiž máme v zásuvce raid :o)))
A navíc, komářice už má doma Airline... :o)))
To je přece těžce neekologickej jed všech jedů.:-)
Ale účinej :o)))
a ty u toho můžeš spát? Na mě to funguje podobně jako na ty komáry :o(
A proč bych nespala?!? Vždyť to není slyšet ani cítit?!?
A na komáry to nefunguje tak, že by je to budilo, ale nějak je to odpuzuje od toho, aby se v drželi v určité vzdálenosti od zařízení.
Já nevím děvče. Netvrdím, že to slyším nebo cítím. Když je to v místnosti, kde jsem už předtím byl, většinou poznám, že to tam je. Je to tam najednou jiný a něco je mi tam nepříjemný. A spí se mi hrozně blbě. Furt se převaluju, často budím a ráno se moc vyspale necítím. Bolela mě i hlava. Prostě jsem si to zařadil mezi další civilizační vymoženosti, který nepoužívám.
Tím bylo asi myšleno, že jde o podvědomý pocit, vyvolaný vědomím, že to tam je. Docela bych věřil tomu, že kdybys vědel, že to v té místosti není a přitom to tam někde bylo, tak to nepoznáš. Placebo efekt, aneb víra nejen uzdravuje ;o))
Právě že ne. Vždyť jsyem v tom příspěvku psal, že to většinou poznám. A když ne, tak mám i tak problémy se spaním. Stalo se mi to několikrát. Cítím se v tom pokoji prostě divně a divně se mi spí a zpětně zjistím, že tam bylo tohle. Když se to odstarnilo, bylo to v pořádku.
Jinak, že placebo efekt, je, že tě léčí neúčiná látka, o které si myslíš, že je účinná, tak to samozřejmě vím, jen nechápu ten vztah mezi tím a tím, co jsem psal. Mě to nijak neléčí.
Nejsem zrovna odborník na latinu, ale pod pojmem placebo jsem si vždy představoval efekt nepravdivého faktu na lidské podvědomí a potažmo i vědomí, spojeného samozřejmě s vírou v tento fakt. Takže jsem pod tento pojem řadil například i momenty, kdy někdo uvěří (například vlivem prohození výsledku od lékaře) v to, že má nějakou nemoc, a přestože jí nemá, tak se u něj začnou objevovat příznaky této nemoci. Ale třeba se pletu.
Hele a nejsi ty komár?!? :o)))
..je to prej neskodny
huuus ! :-) zkusils to? je to nadmiru ucinne, a dost i rychle to funguje (na komary)