Manželka nosí dioptrické brýle, bez brýlí
nevidí a z brýlemi ji bolí oči od průvanu.
Chtěl jsem se zeptat jestli nejsou nějaké
dioptrické brýle pro cyklisty.
my jsme v praci fasovali plastové brýle na brýle,jsou to takové ochranné brýle které si dáš přes ty dioptrické.já dioptrické brýle naštěstí nepotřebuju,ale ty ochranné ted puužívam místo cyklistických.loni jsem měl brýle za 800kč a nevzdržely ani sezonu...
Za takové brýle pěkně děkuju, to by asi
manželka nenosila.
ani se ji nedivím,ačkoli ty bryle vypadají téměř jako cyklistické,je to od firmy Uvex. moje přítelkyně zatím nechce nosit ani rukavice:-( přilbu jsem ji vnutil hned při nákupu kola a ted by bez ní nevyjela.přemysleli jste o čočkach?
O kontaktních čočkách nechce ani slyšet
asi ji nedělají dobře. Ale aj tak děkuju.
Jsou brýle pro cyklisty s dioptrickou vložkou.
jak to vypada a kde a za kolik se dají koupit?diky
V optice je budou mít. Co jsem viděl já, tak je to něco jako klasické cyklobrýle, za kterými je normální brýlová obroučka. Cenu si už nepamatuji.
ahoj, mam do bryli Brizza dioptrickou vlozku. stala 380 kc, bryle stali 800.
Mirne omezuje uhel pohledu ale je to jako s normalnimi brylemi.pripadne mailni, vyfotim a poslu fotky.
<a href="http://ivelo.cz/archiv/show_clanek.php?id_cisla... je vidět o co jde.
Dnes snad už každý seriózní výrobce sportovních brýlí vyrábí i verze s dioptrickou předsádkou. Všechno to zhruba vypadá tak, jak na odkazu Ondřeje. Ať se tvoje žena zeptá u svého dvorního optika. Můj optik mi nabídl brýle Bollé a jsem s nimi spokojen. Dvě optické vrstvy za sebou sice nejsou to pravé vořechové, ale dá se na to zvyknout. Ono když ti o oka vletí muška tak to není nic příjemného a o větvičce nemluvě. Jo a kdyby si tvoje žena stěžovala, že se jí brejličky mlží, tak věz, že mi různé antifog sprejíčky vůbec nepomohly. Až když jsem mimochodem vyměnil přilbu Giro Gila za Giro Atmos tak problémy s mlžením rázem přestaly. To jsem čuměl.
Ďíval jsem se na vebu fakt heské. Tento
týden nemám čas, ale příští týden se po
nich budu shánět zatím všem děkuju.
Dam vjedět.