Zdravím.Koupil jsem si batoh s vodním vakem a ten nemá v náůstku otvor.Má se to proříznout a je to běžné?S tímto nemám zkušenosti...
zmackni ho.
Zmačkni, zkousni, neprokousni, ale uvidíš, že ta dirka vyskočí .-))))
Přesně jak radili už přede mnou... Zmáčkni to a mělo by se to vepředu rozšklebit.
Ale už jsem slyšel i o tom, že to výrobce zapomněl udělat ;-) Že, Meduzo ? ;-) Takže to kdyžtak prořízni...
Ted se bavis o kecacim kole s prorizlou pusou? :)
At' mačkám jak mačkám,dírka nikde.Co se na mě rozšklebilo,byla čerstvá řezná rána na palci.Takže už běžím pro nožík..
to bylo v navodu ze si mas rezat palec ??
Ach jo ;-)))
Jak jsme jeli ten "Beroun", tak malej Meduza měl novej pitnej vak. A velkej Meduza říkal, že mu tam tu díru musel nejdřív udělat, protože tam fakt nebyla... Asi jsi u toho nebyla, možná že to bylo ještě předtím než jsme se potkali v Srbsku...
Tak tak, prorizku jsem musel udelat osobne a sam...
A udelal jsem ji shora dolu a myslim ze spravne..
Asi je to pytel z Kellysu ne? (uzasna cena 189Kc) :o)
Axon Gekon za 490,- i s pytlem.Nejdřív sem to chtěl proříznout podélně,ale po chvilce váhání a při vzpomínce na "vy jste ho přeříz" sem řez pootočil o 90° a taky si myslím,že to tak má být..tak to má být..
Presne tak, napric. Kdyz se zmackne ta elipsa zubama, tak se ten napric prorizlej otvor rozevre a muze se pit :o) Tak je to na vsech origo od vyrobce uz prorizlych naustku. Opacne (podelne prorizly) to asi nefunguje moc dobre, tim se ten otvor naopak vic skripne, ne?