NaKolík už procestoval Plzeňský kraj a přesunul se do kraje Karlovarského. Pohyb NaKolíku budete moci sledovat na této mapě: http://www.nakole.cz/stafeta/mapa_stafeta2007.jpg Děkuji „HonzaK“ovi za realizaci a aktualizaci.
Jeeee, to je hezkeee:-)
A to je ten nakolik tak vozralej, ze tak "bloudi":-))) Ja myslel, ze to bude jen jedna cara a ejhle:-)))
Jak jedna čára - proč by se nemohl trošku po kraji povozit, když je čas :o)))
Super... mapa je super, konečně vím, kde jsou všechny ty vojenské prostory :-D
Doufám, že se nám mapa bude hezky červenat...
Ty "bubliny" okolo Sokolova jsem sice nepochopil, ale jsou hezké :)))
No nevedeli zda do Nemec, nebo zase do Cech...:-)
Me ted spis zaujala ta "dvojtrasa" mezi Strakonicema a Plzni:-) Tam se ten Nakolik rozpulil???
Tady vysvětlení:
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=4959
Prostě jezdil tam a zpátky po skoro stejné trase. Jsem zvědavá, jak se předvedeš ty, až ho budeš vozit. 8-)
Jo taaaaak:-)))
Kazdopadne jsem rad, ze se neodrazil do nemec:-)
Ja se nepredvedu...nepovezu ho:-)
A protoze uz je pindili, tak to trosku popostrcim dopredu, at mate na co v praci koukat:-)
Pokud nedostanu popis dalších etap, tak nebude na co koukat. Štafetáři, polepšete se!
Ahoj Honzo,jak je vidět,skončila mapa v Děčíně,čtu samé pitomosti ale aby ti poslaly podklady pro mapu kde jezdil přesně kolík ,to zapoměli.Proberte se a nahlašte Honzovi přesně trasy,ty plácanice jsou k ničemu zdraví KONDOR
a kdy ten kolik dorazi do prahy?
až tam bude olympiáda ;-)
A bude horet?
nakolík nebo praha?
Olympijsky ohen preciiii:-))) To by tyhle stranky peekne proslavilo:-))))
TO není špatnej nápad! Ale ještě lepší by bylo, aby hořel celej cyklista. To by na cyklistiku docela upozornilo ne? :o)
Kdo z necyklistů zná dneska Bouchala a co ví o jeho práci pro cyklistiku ve městě atd.? Ale Palacha zná každý :o(
Máš to na servru,hledej!!!!!!!!!!
Jinak pro všechny:přesný popis trasy posílejte na adresu: [email protected] ,abychom všichni věděli kde kolík projel KONDOR
Mapa je po víkendu opět o něco plnější.
Co znamená ta díra (přerušená trasa) na mapě? Znamená to, že byla porušena základní podmínka štafety, že NaKolík je možné převážet POUZE kolmo, koloběžkmo apod???
Tak to je dost blbý ne? Aspoň se měl zkusit sehnat nějaký náhradník, kdo by to ten kousek převezl, nikde jsem tu žádnou výzvu nezaznamenal a byl bych tam jel, kdyby to jen trochu šlo. Z Prahy je to výzva:-). Takže až bude hrozit zase nějaká díra, mělo by se to "medializovat".
Souhlasím s tebou,že by se měli ozvat ti co nemají možnost spo jení předat kolík dál a oznámit problém do diskuse .Jsem sice z Klášterce,ale vypomohl bych take kdekoli .Mrzí mě,že třeba kolík neviděl Jizerky,jezdím tam na chalupu a mohl jsem ho tam vozit i pár dní.Stejně by se měla ta díra zamáznout,snad někde od jihu-Kondor
Já měl za to, že se moraváci domlouvali, že tu díru nějak zpětně zaplácnou. Jestli se na to vykašlali, tak je dost velká kaňka na celé akci!
No já myslím, že I KDYBY tu díru někdo zpětně zaplácnul, tak to už prostě nesmaže fakt, že Nakolík jel autem nebo vlakem, a to je prostě NEPŘÍPUSTNÉ. Ten, kdo to tak udělal, si měl nejprve pročíst podmínky štafety a pokud by s nimi nesouhlasil, tak se neměl hlásit. Navíc, jistě by se našel náhradník, který by tam vypomohl. Nechápu!
Taky to naprosto nechápu!!! Jestli do toho někomu zrovna něco vlezlo, tak se mohlo klidně týden či dva počkat, nejsou to přece žádné závody a je celkem jedno, kdy ta akce skončí - no a nebo to řešit nějakým náhradníkem, taky bych tam z Bolky klidně dojel, moc tam ten kraj neznám a těch blbejch 40 nebo 50 km co ta díra měří bych si tam v pohodě projel.
Přesně tak. Se může stát cokoliv. Každému do toho něco může vlézt, týden nebo dva by snad nehrály takovou roli? Sem to bral nejen jako převoz hliíkový trubky, ale že se poměrně velká skupina lidí podobných zájmů dovede dohodnout, vyjít si vstříc a dodržet nejen napsaná pravidla, ale vůbec princip této akce. To by mě teda zajímalo, komu se tohle povedlo. Ach jo.......
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=5409...
Bohužel ano. Tím to pro mne končí.
Co s tím? Zabalit to úplně? Není to škoda, když už tolik lidí se s tím docela namakalo? Kvůli dvěma lidem, kteří nezvládli předání?
pro mě je to jasný. Nikomu jinýmu nic nediktuju ani nevnucuju, ale pro to končí.
ehm nějak mi tam vypadlo slovo "mě" :o( Ten konec tedy měl být ", ale pro mě to končí"
Jestli jsem to dobře pochopil, tak následující 3 příspěvky tvoří anketu s hlasováním. Tak do toho a bez okecávání ať se jednotlivé položky neoddělí.
Vždyť nejde o život, hlavně že se jezdí.
Souhlas,ale jak tu díru zaplácneme.Nechť se teď ozvou ti co pojedou nejblíž k vynechanému úseku,když bude bída,přijedu a povozím kolík tak aby se zaplnila díra.Potřebuji to vědět alespoň pár dní dopředu.Kondor
Nic nekoncit. Az se to zespoda zase priblizi (treba az to pojede pres Vysocinu), mozna by se to mohlo nejak zaonacit, ze by se nakolik vratil vice na sever a tu mezeru zaplacl. Stejne se po te CR mota jak vozralka, tak proc by se nemohl jeste vratit???
Právě mám kolík u sebe a i když mapa z dírou vypadá dost divně tak proč by jsme měli končit? Přihlásili jsme se přece proto že to byl dobrý nápad povozit kolík a seznámit se taky s pár dalšími cyklisty, užít si dobrodružství a udělat si výlet. A o tom to snad celé je, nebo se pletu? Hlavně že ho zatím nikdo neukradl, neztratil se a pořád putuje
Souhlas. Podle mě když se tu dírku podaří zamáznout později, i tak to bude velký úspěch a super akce. Proti TdF je to přeci jen stokrát menší podfuk:-))) A ti hnidopyši, co kvůli malé chybě celou akci odepisují, ať si myslí své. Dokonalost není v tom, že je to nejlepší akce na světě, ale že proběhne nejlépe, jak zúčastnění dovedou.
Mimochodem, při poslední olympiádě myslím použili pro přenos olympijského ohně technologii přenosu přes satelit, takže kam se hrabe popojetí kolíku autem:-)))
Dávám ti bodík....naprosto souhlasím.
Podle toho co vím, tak by díru měli olomoučáci zamáznout dřív, než NaKolík dorazí na konečný bod.
A už se těším na (snad) příští štafetu :)
Založil jsem diskuzi na Moravskoslezkém kraji,také si to zaslouží!
Teda na té Moravě se Nakolík pěkně pomotal. Čím ho tam přiživujete?!? :o)))
Vzdyt uz jsem psal, ze je vozralej:-)
Taky jsem to málem zmotal, když jsem s kolíkem popojel autem z města ven a povozil ho po kopcích. Tenhle výlet není v mapě, mám poučení pro příště. Naštěstí jsem ale normálně navázal.
Takže bych to taky moc neprožíval, "zamáznul" díru a pokračoval.
Je to poučení pro příští ročník, za který bych se přimlouval a který bude určitě dokonalejší.
A ještě ten tip na průjezdní bod (třeba tam už máte někdo namířeno...) : V obci Čihošť je jehlan s určením geografického středu republiky. Náhodně jsem se tam před časem zatoulal. Pěkně upravené místečko, ale nikde žádná propagace místa, ani navedení turistů. Jen najednou průjezd mezi zahradami na louku a tam altán a "objekt"
Zrovna letos na jaře jsem to místo taky objevil:
http://www.cyklotoulky.euweb.cz/akce/okoli...
http://www.cyklotoulky.euweb.cz/akce/okoli...
Po delsi dobe koukam na mapu a zjistil jsem, ze jsme trasu na zacatku pod Plzni moc mezamotali. To i nekdo vycital,ze je Nakolik pod vlivem alkoholu. Co by ted rikal na to, co provedli s Nakolikem na Morave. Ale jinak moc pekna motanice.
Mapa aktualizována do Třeboně:
http://www.nakole.cz/stafeta/mapa_stafeta2007.jpg
Během dnešní noci se snad dostanu k tomu, napsat HonzoviK popis cesty přes Nakolice, N. Hrady do T. Svinů.