Tož abych uvedl všechny diskuse,týkající se podzimního srazu,na pravou míru,platí původně domluvený termín na Václava tedy 28. až 30.září.Je to konečný neměnný termín,příjezd ve čtvrtek 27.9.během dne až večera,odjezd během neděle.Lobování za jiný termín se nepřijímá,kdo může přijede.
No není nad to, když moravský ogar bouchne pěstí do stolu :o)))
27.9. jsem tam :o)))
V tom případě, pokud se nestane nic nenadálého, přijedeme z Plzně taky. 8-)
Vis maioři jsou zakázaný :o)))
Ale radši si budeme vzájemně držet palce, aby to klaplo a HLAVNĚ vůbec, ale vůbec se tam nebudeme těšit :o)))
Gdo to neda z Prahy po vlastni ose je ROPAK :o)))))
ROPAK (díky za nový nick) se hlásí, že tam bude ;o))
Hmmm, sám nevím co bude tento pátek a tady už po mně někdo chce vědět co budu dělat poslední víkend v září ;-)))
Pokusím se tam objevit...
Musíš se naučit být bezmezným optimistou, ačkoliv tě celý okolní svět učí, že to je jen výsada bezbřehých snílků ;o))))
Ok :-)
Pro ty co nebyli v Kralovicích bych ocenil heslovitě zámysl. Např. Helfštýn, Teplice lázně, propast Macůška, Aragonitové jeskyně, Osecký jez, pramen Odry, pečené koleno v Drahotuších a další náplň, kterou jste zajisté v Kralovicích probírali.
Nerejpej, nebo za trest všichni pojedet po stopách mého mládí :o)))
Když se do mě zase nepustí angina, tak rád přijedu ;-)
Tak hele, přimhouřím oko, že jsi promarodil zahájení štafety, ale striktně odmítám fakt, že nebudeš na závěru, navíc když to bude na Václava :o)))
Během měsíce jsem byl dvakrát za sebou v Lipníku, takže když vydržim do švestek, tak se zúčastním :-) Moc se mi tam líbilo. A jako bych to tušil, koupil jsem si cyklomapu Hranic :-)Po ose to ale na rozdíl od Medůzy nejedu, takže autem a kolo na střechu :-) Nic neslibuju, ale nějaké to místo v autě i na střeše budu mít .-)
Lidi to byl hec po treti dvojce vina :o)
Ackoliv, kdyby se nekdo pridal, tak myslim ze by to nebylo nereealne...
Tak co date to nekdo se mnou?
Co Wewe?
Wezmu batoh plnej woříšků... :o)
A Kadla pošlu vlakem jako spěšninu :o)
hele, jestli chces tak ti Kadla vezmu na tyc na tazny :) a kdyz bude moc hodna, tak ji na chvilku posadim i do auta :)
No mě by to až tak nevadilo, nevim jak vypadá trasa, ale skoro bych se hecnout nechal, že bych trumfnul wewe??? :-D Ale možná v tý době budu u tetičky v kojetíně, ta by mi neodpustila, že bych se nezastavil...
Jen tak mimochodem je to 335,6 km podle místní mapy... Takže to je celkem štreka...
285km z Barrandova podle Seznamu. To je vazne asi dost.. Ale budu trenovat a uvidime :o)
Předpokládám, že po dálnici nepojedeš, tak klidně tak 50 přitlač :-))))) ale věřím, že když vyrazíš o den dřív, tak to dáš :-))
Ee
http://www.mapy.cz/?query=route(short,tollfree)...
S vyjimkou Prahy, kterou bych jel stejne po svem, je to prave takto....
Meduzo trenuj - bude ptoreba prevzet Nakolik z Prahy na sraz a musim rict, ze jsi horky kandidat :o)))
OK,
ale pozaduju nejakyho takysilenyho kumpana.
Tyy jo to by bylo tak na 15 hodin jizdy plus prestavky na mnamku.
Ja myslim ze bych to zvladl, ale bojim se ze bych pak 2 dny stridave spal a zahanel vlka Niveou.
Víc jak dvojnásobek mého osobního rekordu neujedu. Ale nápad pěknej..
Ti nestačí Kadel?!? Většího blázna totiž asi nenajdeš :o)))
Jestli tu malou krásnou princeznu na takové štrece opět povlečeš bahnem a prachem za sebou, tak už tu sociálku fakt zalarmuju! :-)))
Není potřeba nějaké zvláští očkování když je to tak daleko na východ? Nebo stačí jen tetanus, záškrt a pár tabletek proti malárii. A nežijí tam medvědi?
Ohledně očkování netuším. Ale mohu tě ubezpečit, že medvědi tam jsou, a v rámci přípravy na zimní spánek požírají jen pravé bikery, protože to je prý nejlepší materiál ;o))))
Medvědů se neboj a první pomoc ti poskytnu kdykoli bude potřeba :o)))
Tak to vypadá nadějně, díky. Jenom nevím jestli tou dobou budu mít ještě kolo. Možná ho po téhle sezoně zahodím, nějak jsem to přepískl s plánováním o))))
Cože?!? A co tvé plány na nového fulíka spešlíka?!?
Fullik odložen na neurčito. Ústa si můžu klidně rozbít i na mojí meridě.
Já vím, zkusíš napsat Ježíškovi, že jo :o)))
Ockovani? Malarie? Tam maj na vse jinci meducinu...slivovice se to jmenuje. To vidlakum z jihu sveta bude urcite chutnat!!! A medvedi? Hele, po par sklenkach moravske meduciny se i s medou pokecas!!!
A jakého jsou tamní vidláci vyznání? Strejdalibor je takový sympaťák. Tak hádám, že musulmani to nebudou, vod nich je těžko i skývu vymámit, natož pak slivovici!
Tož u nás na Moravě vládne Radegast-bůh úrody,hojnosti a dobrého pití-a toho bez výhrad uznáváme jako svého nejvyššího
Tuhle značku čaje ještě neznám :o)))
Tak to mám kousek..., jestli se nestane něco nečekaného, taky přijedu :))
Jéje, tebe ráda uvidím - mimochodem, jak to tak vypadá, asi si v červnu půjdu lehnout na 2 dny do Krnova do nemocnice. Přineseš mi pomeranče :o)))
Pošlu zprávu, až se s chlapcema doktorskýma dohodnu, kdy budou mít chuť prostudovat mi tělo :o)))
Švestky nebudou chybět! Těšíme se. :-))
Termín je daný a nějaké bližší info budou?? či je ještě brzy?
Podrobné info samozřejmě bude,do konce července tu bude k přečtení.
Díkes, už se těším :-) vlastně netěším, páč když se těším, tak...........
Správně, velmi správně :o))) Rozhodně se netěšit :o)))
Já se taky vůbec, ale vůbec netěším - a nikdy na žádný sraz jsem se netěšila :o)))
:-)) nikdo se netěší přecík :-)
Začínám zpracovávat další členy rodiny včetně potenciálních. Možná že přijedeme dvougeneračně. Ale na tyči je vláčet nebudu, to by šlo spíš obráceně.8-)))
Ty jo, že bych taky zmermomocnila potomstvo?!? Ikdyž je fakt, že je mermomocním každý sraz a zatím neměli nějak chuť trávit víkend s "kotlíkama" :o)))