Je mi jasné, že zpětně opravovat v příspěvcích je nesmysl. Ale teď jsem na jednom fóru narazil na možnost upravit příspěvek do cca 30 minut po odeslání. (Ještě bych přidal - a pokud na něj nebylo reagováno)
Nemusím to mít, jen to dávám jako nápad.
Taky o tom už dlouho přemýšlím. Ale měnit myšlenku příspěvku poté, co na ni bylo reagováno, by nebylo moc vhodné. I když na většinu chyb člověk přijde okamžitě po odeslání. Snad tedy jedině nějaké překlepy nebo pravopisné chyby.
Myslím, že by nebylo od věci, kdyby se před odesláním příspěvku dal zobrazit náhled, jak příspěvek bude vypadat po definitivním odeslání. Tam by se spousta věcí dala ještě vychytat.
Taky pokud už je na příspěvek reagováno, tak to bývá zakázané.
Nebo minimálně tam systém vždy doplní dolu pod příspěvek, kdy byl editován a je to poznat, že ho autor měnil (a pokud to na některých fórech takhle je, tak to bývá v kombinaci, že když to je do 1-5 minut po odeslání + není reakce na příspěvek, tak se tam nezobrazí, že by editován).
Klidně by stačila ta varianta do těch cca 5minut + s podmínkou, když není na příspěvek reagováno. Pak není nutné tam ani nic dopisovat do příspěvku systémem.
No mě by taky těch 5 minut stačilo, třeba proto, že než napíšu napíšu příspěvek, někdo jiný už reaguje a pak je můj text mlácením prázdné slámy. Samotný náhled by skoro stačil, ale když nějak delší dobu přemýšlím na příspěvkem a pak ho odkliknu a zjistím, že už někdo přede mnou reagoval stejně, připadám si hloupě.