Ahoj,
máte někdo zkušenost s dětskou sedačkou na kole GT Avalanche 1.0 (2006)? Jde i přes typický GT trojúhelník připevnit na rám adaptér na sedačku?
Díky,
ST
Měl jsem ten samej problém. Někdo mi psal, že sedačka tam jde, ale je moc nízko (kvůli triple-trianglu). Já to nakonec musel vyřešit tak, že na mojem GT jezdí manželka a já jezdím na starým, ale předělaným a funkčním Rock Machine, kam šla uchytit sedačka bez problémů. Když jedu bez prcka, tak beru GT a jízdu si fakt užívám.
Je třeba si uvědomit, že to naše GT je určeno k něčemu jinýmu než k vození mláďat. :-)
Snažil jsem se, ale přidělat na GT tu objímku tak, aby tam šla sedačka zasadit,se mi nepodařilo.
mam stejny problem take mam GT a musim ceru vozit na starem kole.s presmikem tam je fakt problem
Sežeň si sedačku, na jaké tě vozili (nebo mohli vozit) tvoji rodičové. Tu, co se přidělává na štangli. Konec konců: kolikrát a na jak dlouho takhe vyjedete? Já mám dětí víc, než je ve zdejší kotlině obvyklé a jestli sjem s nimi se všemi byl víc dvacetkrát? Radši se urychleně naučily jezdit na svém malém kole ... B-D