Takze ako Vazeni. Ja meriam 182 a jazdim na 22. A Vy?
175 cm - 20". Zkoušel jsem i menší, ale byl mi skutečně malý.
20" .... mam 180 cm a je mi akorat
Mám 184 cm a 20" rám. 22" měl téměř nulovou distanci od rozkroku :-)
Myslím, že celková výška postavy není jediným měřítkem pro volbu velikosti rámu. Záleží i na délce nohou, trupu a paží, resp. na jejich vzájemném poměru, teda aspoň si to myslím. A může jít někdy i o jeden centimetr. Větší rám znamená i nataženější posed (při stejné délce představce a konstantním uchycení sedla na lyžinách.
Co z toho vyplývá? No že jsem asi divně narost...
Měřím 196 cm a mám 22". Zkoušel jsem nejprve 24", ale (kupodivu) byl na mne velký, sedlo téměř na doraz.
Měřím 196 cm a mám 22". Zkoušel jsem nejprve 24", ale (kupodivu) byl na mne velký, sedlo téměř na doraz.
ja jsem 186cm/100kg takhle na psané je to jěště horší než ve skutečnosti,asi zhubnu:-) a mam rám 22. sedlovku mam tak 2cm od maxima a jezdí se mi dobře.
Nehubni, to je blbost, aspoň do toho případného podzimního setkání, airlinisti vždycky byli poctivě stavěný, aby něco vydrželi...
tak mužeme vyhlasit soutěž o nejtěžšího AAistu.vezmu váhu,ale je jen do 120kg...
Tak jo. Já mám také nějakou, takovou závěsnou, prý na ryby. Podle mohutnosti pružiny by myslím udržela i vorvaně.
Na mne bude potřeba. Ale nerad bych tu pružinu strhnul.