Ahoj, co říkáte na tyto tretry?
http://www.gigasport.cz/akcni-letak-2?fil=17
Diadora za 1299 případně ty druhé za 1599? Měl bych z ceny ještě 10% slevu.
Jezdím v normálních teniskách, které mají docela tvrdou podrážku, ale opuštějí mě, tak budu muset stejně něco koupit. SPD nemám a ani moc neplánuju, ale chtěl bych boty s tvrdou podrážkou.
Zdar,
když si nechceě kupovat SPDčka tak si tretry nekupuj,budou ti k ničemu a na normalnich šlapátkách je to nanic,horší než normální boty,to si radši kup nějaký dobrý tenisky a mlžeš v nich i běhat nebo tak....nebo tretry a SPDčka,a tyhle nevim,to si asi musiš zkusit jestli tě někde nebudou tlačit a jak moc větrají (to asi hned nepoznáš,ale trochu jo),tož tak
SPD nevím, no, nemyslím že bych je moc potřeboval, i když mě o nich každej přesvědčuje.
Kouknu na ty dražší, vypadají že se v nich i dá chodit.
A taky nevím, jak na normál pedálech by překážel ten vzorek na tretrách, to jsou špunty jak na kopačkách...
jestli chces tretry co se v nich da i chodit, zvol turisticke jak treba tyto
http://www.bagbike.cz/?cmd=1684
Tak sem je v GS okouknul, na chození teda fakt nejsou a ty dražší trekingové vypadají ve skutečnosti jak od vjetnamců.
Líbí se mi a zítra zkusím okouknout tyhle:
http://www.merida-bike.cz/prodej/Trekkingove...
No ono už ten název těch treter napovídá o ledasčem.Myslím,že ty Meridy budou o stupeň lepší boty.
Tak sem je dneska koupil, tak až je dostanu od ženy k narozkám za týden, tak je hned projedu.
Tak to je dobrý ;o))) .. já když si koupím něco, co mám dostat od ženy, tak to koupím těsně den předem, nebo to prostě nosím už dopředu a pak jí to jen nechám zabalit :o)))
Jsem z toho jelen, na co jsou na těch levnějších na podrážce vyměnitelný kolíky??? budeš hrát na kole zároveň i fotbal? :-))
Hreby u treter pomahaji v terenu. Tretry maji dost tvrdou podrazku... hreby "zaseknes" do terenu a nepotrebujes tak velkou oporu jak u normalnich bot
jo a pak sou dobry na kopani do aut co se jejich ridici chovaj jak prasata
To je fakt - přední "hřeby" mám na zimních tretrách a v terénu fantazie. Bota nepodkluzovala...
Až se ti někdy poštěstí jít s těmi hřeby do prudkého kopce po kočičích hlavách (české hrady) přejde tě smích.
V zimě návštěva českého hradu, myslím, nehrozí :o)))
Ale ona navlhlá skalka stačí :o)))
zato to stojí za prd, když v hospůdce na konci trasy potkáš známého, pár jich dáte a pak to v těch tretrách s hřeby musíš došlapat domu pěšky vedle kola na asfaltovém chodníku .... to jsou momenty, kdy bych za náhradní obuv v batohu dal třeba půlku výplaty ;o)))))
Hmmm, a co takhle ušetřit půl výplaty a odjet z hospody na kole ? ;-) Za případné pokuty dáš mnohem méně ;-)))
Neboj, vyřešeno ... až budou brzdy a kazeta (tento týden, snad), tak dojedu domů, tam přesednu z MTB na městské kolo a dojedu si do hospůdky v klídku v teniskách a zpátky si to hodím jako příjemnou procházku ..... to dnešní posezení na zahrádce po minišvihu mi tak zachutnalo, že za chvilku tam vyrážím znovu :o))))
Že se Ti chce to kolo tahat s sebou ;-)
Že se tomu kolu tahat se mnou ;o)))) .... ale jinak to nemám hned na růžku jako ty, ale je to celkem daleko, takže mi to za to stojí ....
Taky jsem si je minulý týden koupil...a pedály spd si budu kupovat až ted. Sám jsem zvědavý, kolik ujedu km než s nimi spadnu:-D. Jinak ty tretry nejsou špatné, mají tvrdou podrážku, vysoký vzorek,takže nekloužou a nezašpiní se ti tak snadno kufry,ale chodí se v nich dost blbě(a se špunty ještě hůř.) Jinak jsou výhradně pro použití na spd, na normálních pedálech by se asi jen tak jet nedalo, natož s klipsnami...to by jsi tu botu z nich jen tak nevytahl.