Hodí se SPD pedály i na crossové kolo, při ježdění spíše po silnici nebo jsou využitelné spíše při jezdění v terénu?
Znáš nějaký důvod proč ne?
Já myslel, že jsou kvůli větší stabilitě noh na šlapadlech tudíž spíš do nerovnějšího prostředí. Díky za reakce.
Pokud jezdíš jen po silnici, tak místo SPD tam můžeš hodit rovnou silniční nášlapy. Pokud bys v nich ale chtěl chodit, tak určitě SPD.
Díky moc.
Rozhodně ano.
Mám taky nášlapy na crossovém kole, už druhý rok , jezdím skoro pořád po silnici a nášlapy chválím. Pouze při zastavování jsem parkrát nevycvakl botu a lehl jsem si.
Jenom tak pro zajímavost jak se to z těch nášlapů vyckvakne? Předpokládám, že nějakým vykrouceným pohybem nohy nebo se pletu?
Osobně hážu patu na stranu a mírně nahoru (nebo dolu). Občas hážu sebe na zem (tam jen dolu), ale i padat, ergo správně zalehnout, je potřeba se naučit:-). Už se při tom většinou ani nepodřu. Správný biker se vycvakává, až když leží pod kolem :-))
To se mi líbí, tak to jsem správnej biker. Jak píšeš, taky vycvakávám až když ležím.
tak to nás bikeru je potom dost, tento víkend jsem zajela své nové nášlapy a vycvakávala jsem pod kolem třikrát, až dnes cítím, že to bolelo:-)))