Tak se pochlubte, pod jaký rozkvetlý strom jste dneska zaběhli :o)))
Protože v Praze květlo všechno dřív, tak jsem si to už před 14 dny posychrovala pod jabloní a pod třešní. Dneska už byl k mání jen šeřík :o)))
Sichr hned třikrát,jó? A třikrát s jedním nebo jedenkrát se třemi :o))).......no nic, v každém případě určitě neuschneš :o))
Nejsi ty moc zvědavý :o)))
Třešínka na stinném místě u Slapské přehrady, dosud kvetoucí :-)
Pod hodně rozkvetlými stromy jsme projeli. Jel jsem dnes se staříky a tak jsem měl mraky času na focení. Vůbec toho nelituji, málem jsem zavařil spoušť!
http://www.vysokohorskesporty.cz/maj07/index.htm
Krásný fotky! Zajíci a kačenky - to nemá chybu!
Dík. Přesně taková pohoda i terén čeká staříky v červnu na srazu. Pro chrty ale mohu najít pořádné maso. Pokud se ovšem také nebudou chtít kochat. Po dnešním dnu jsem zjistil že to má také něco do sebe.
Srdce mi zaplesalo z té krajiny. Ještě dva dny, ještě dva dny vydržet.....a jedem.
Neni ta jedna zahrádka náhodou v Kestřanech? Když se jede od Písku a odbočí se na Sudoměř/Ražice? Podle těch tvrzí bych si byl skoro stoprocentně jistej že to jsou Kestřany. (?)
Něco jsem přidal. ten odkaz je nyní : http://www.vysokohorskesporty.cz/maj07/majroz.htm
Taxem jel do Brna fotit nackovskou demosku a dostal sem do hlavy delobuchem. Sesili me to ve fakultni nemocnici v Bohunicich. Este sem trochu nahluchlej.
Chybí mi tam ten rozkvetlý strom, rozkvetlá hlava neplatí :o)))
Makal jsem a tresne tu nejsou....to je na prd:-)))
Neříkej, že tam nemáš nějaký rozkvetlý strom?!? To chceš aby ti Kamča uschla?!?
Ani nevím, bylo to tak narychlo, že jsem jen tak tak nepokropil svoje botky ;-))) Zdravím Arlineho ;-)
Tě taky zdravím :-).
Líbat si se tam měl a ne si kropit boty :o)))
Moje nervy, to je mládež... S tvým přístupem bychom všechny uschly... :o)))
No, my jsme měli soutěž, kdo víckrát vyjede na kopec nad vidlákovem. Pětkrát jsem dosáhl vrcholu a pak už mi obyčejný líbání připadlo takový fádní.
Neříkej, žes dosáh vrcholu na vrcholu. A dokonce pětkrát!:-O
Mám na to diplom,Ty! o))))
Na celý rok jsem za ty vrcholy získal titul "alpík" (Ženský rod tenhle titul nemá, i účastnice jsou "alpík", radši) . Za 7 vrcholů je "anďák". Největší bikeři mají "himalájský tygr" Ale to musí dosáhnout vrcholu 13x! Takovej tam byl jen jeden.
Třináctkrát? To je ještě břídil proti Janovi Čulovi z Turzovky, jehož výkon komentoval blahé paměti Gabo Zelenaj.:-)))
A ten výrok zněl...???
Docela mě to zajímá:-))
Já to spletl, věkem to je. 9 vrcholů je himalájský tygr. nad 9 je to titul "E.T." pro pořádek.
Heleeee...a ze nepozves kamarady nakolaky na takovouhle jizdu plnou or*asmu??? :-)
Já jsem to tady propagoval loni bez úspěchu. A letos byla moje účast nejistá, měl jsem být v Alpách, pak se to zvrtlo. Jinak nejen nákloláky, bylo by potřeba i nákolačky.
No vysloveně mě to láká, ale na prvního máje zůstávám doma...