Mam otazku. Ako riesite otvory za kuframi v tretrach. Mam turisticke tretry Shimano SH-M021Y a ta original nalepka do vnutra sa neosvedcila - - isiel som po mokrej ceste po dazdi a tretry sa premenili na dva bazeny. Teraz som tam dal staru dobru americku duckt tape uvidime co to opat urobi na mokrej ceste. Rozmyslam nad silikonovym tmelom. Co vy na to?
Prosím, objasni mi trochu ty otvory. Mám teď nové turistické tretry od Scotta a žádné otvory tam nějak nejsou.
No mam na mysli tie otvory do ktorych sa montuju kufre - z vonku do nich vlozis kufor, z vnutornej strany zase tu vlozku do ktorej ich priskrutkujes. Su to vlastne take kolajnice v ktorych mozes kufor dat do takej polohy, aby sa ti co najlepsie slapalo. Na tu podlozku z vnutra treba nalepit nalepku, ktora ma akoze zabranit prenikaniu vlhkosti - akurat ze to nefunguje pri okrej ceste.
Aha. Tak to ty Scotty mají zařízené jinak - všechno zvenku - přiložíš kufr (vybereš si ze dvou párů otvorů + navíc možný posun v ose pata - špička), potom podložku a dvěma šrouby přichytíš. Zevnitř nic.