Já byl teď nakupovat v sámošce, vytáh jsem tam propisku a odškrtával si jednotlivé položky - a najednou propiska nebyla. Přitom si bezpečně pamatuju, že jsem ji dával do kapsy a tu kapsu zapínal, to zcela určitě. Nejmíň 3 x jsem se prošacoval - nic. Je možný, abych ji dal do cizí kapsy? Jsem z toho dost vedle, s tou tužkou odešlo i kousek mýho já :-).
vrať se tam a projdi regály s věcmi, co jsi měl na tom seznamu, určitě jsi ji jenom někam položil, když sis dával věci do košíku ... a propo, není to Alzheimer, ale skleróza :o))
Děravý kapsy jsou problém. Pokud sis ji dával do kapsy saka, zkus hledat v podšívce. Pokud to bylo do kalhot, tak mohla propadnout nohavicí. Pak se s ní už nejspíš neshledáš. :o)
Jak se jmenuje ten němec, co mi pořád schovává ty věci?
Ty nevíš o černých dírách?
"Jsem z toho dost vedle, s tou tužkou odešlo i kousek mýho já :-" Nesmutni, zase jsi o něco lehčí. 8-)))
To teda smutním, měl jsem ji přes 5 roků a zvyk jsem si na ni.
Ale zas tak moc nesmutním, protože jsem si dneska pořídil novou přilbičku a večer se s ní pomazlím :-)))
Stavebni nebo motorkarskou ci snad integralku? :)
Kedku. Parádní! Je to přilba opravdických bikerů a seriózních mužů :-)))
Počkej, když mirek propagoval, že se v každé nové věci musí člověk pomilovat, rozhodně předpokládal, že tam nebude jen sám s tou věcí :o)))
Zdravím Airline.
I dnes, ostatně jako vždy, přináším ti dobrou zprávu.
Není to Alzheimer - nevěš hlavu.
Alzheimer to bude až:
- přijdeš do obchodu, budeš myslet že jsi doma a mezi regálama začneš svačit, nedejbože se ukládat ke spánku.
nebo:
- přijdeš domu, budeš myslet že jsi v obchodě a začneš v ledničce nakupovat. V nejhorším myslitelném případě to začneš i platit.
Takže v klidu, tužka nic není, třeba ti nakonec ten Alzheimer přinese nějakou jinou :-)
To je jasný, odešla na planetu tužek, jak se píše ve Stopařově průvodci. Nezoufej, mám kamarádku, co na planetě tužek bydlí, můžu se jí zeptat.
Docela klidně by to mohl být konec Anheusera (-Busche).
:-)))))
Mozna jsi ji prodal a ani o tom nevis:-) Nebyla v te kapse nejaka dvacka?
Děláte si ze mě vocásky :-)))
Ne, srandu... vocásky se pečou :o)))
Jo je to s tebou špatný. Nedavno si tady sliboval báječný výlet na Sázavu, cukrárnu, kávičku atd. A nic. Tak holt jezdím sám. Jurimír von Mukařov se stále klepe na Klepci. Tak zase budu v sobotu a v neděli sám. :o)))
- Doktore, co to děláte?
- Vypisuju recept.
- Ale to je teploměr.
- A sakra. V čím zadku je moje propiska?
(mne doma řádí skřítek Zašupšák. Něco někam položím, za minutu po tom sáhnu a ono to tam není. Některé věci o kterých vím že nikdy neopustily byt zmizí nadobro nebo se po týdnech až měsících vynoří na místech kde bych je nikdy nečekal)
Hmmm, já mám občas také pocit, že mám plný byt skřítků všudybýlků :o)))
Ale, kazdy prece vi, ze existuje celosvetova organizace zroutu propisek. Proste jen chvili prestanes davat pozor na propisku a oni ji sezerou. Je to dokazany. K nam do kanclu vzdycky prinesu balik propisek, za cas jsou vsechny pryc a pritom k nam skoro nikdo nechodi. A propisky uz nikdo nikdy nenajde. Jedina rada - privazat :-)
Vyjadřuji Ti tímto své pochopení a podporu.Příležitostně Ti nějakou novou parádní tužtičku předám.
Jinak zvaž nový postup při nakupování - já už jsem taháky opustil. Řeším to tak, že v chrámu konzumu tam vždycky nahážu všechno, protože vycházím z předpokladu, že doma není nic. Funguje to výborně. Ani ztráty z přebytku celkem nejsou. Jen se mi doma hromadí panenské olivové oleje, protože u nich mám vždycky největší strach, že dojdou.
Tvoje rada je vynikající :-). Těším se, že Tě už brzy uvidím - kvůli té nové parádní tužtičce. Mohou být i dvě. Případně jsem ochoten za třetinovou cenu odkoupit i všechny panenské olivové oleje :-).
o))))) Cena všeho co je panenské časem roste, ne, že klesá! To platí i pro olej, olivový,panenský. Mám fobii,totiž p a n i c k ý strach, že se octnu bez p a n e n s k é h o oleje a tak nakupuji...
Dokud se ti tam nehromadí panny, tak bych byla v klidu :o)))
Takže při jaké míře zapomětlivosti je čas navštívit lékaře a nechat se léčit? Mám doma velmi aktivní skřítky schovávače, fakt mě to občas docela štve. Teď naposledy ve středu sem utopil mobil v jezírku, tři dny si tam plaval a to sem doufal že jsem ho jen vytrousil cestou z ryb nebo je někde doma zahrabaný.