potrebuji poradit s navigaci a virtualnim partnerem,poradte
a co takhle specifikovat dotaz ... plus si dej do vyhledávače gps navigaci nebo garmin a podobná hesla, vyjede ti toho tady z diskuse dost (o navigaci, o virtuálním partnerovi se tu nikdo ještě moc nerozepisoval)
kdyz si zadas virtualniho partnera-beh a zadas si treba vcerejsi trasu tak by mnelo na displeji ukazovat o kolik zaostavas nebo o kolik jsi pred virtuanim partnerem a to stejne by mnelo ukazovat na vyskomeru,mne to jen ukazuje na mape dve sipky ale ne vzdalenosti...porad,dik..nebo pis icq 280-837-453
Virtuální partner je na prd! Najdi si nějakého živého. A navigaci - prostě mu dej adresu :-)
dik za radu,ale ja chtel slyset jinou odpoved
Myslím, že tento výrobek je moc velká novinka na to, aby to měl ještě někdo další doma. Uvažoval jsem o něm také, ale za velice podobné peníze se dá sehnat už mapová outdoorová GPS, takže já mám už vybráno...
V manuálu to není popsáno srozumitelně ?
bohuzel manual pise jen okrajove o treningu atd...ale nejde do detailu,,,,gps s mapou jsem nechtel protoze tento pristroj ti ukaze xnasobne vic informaci o tvem vykonu a mnoho potrebnych informaci co gps s mapou neumi a navic v 305 je mapa taky ale trochu jina nez u klasickych gps