velmi Ti asi nepomozem ale Dalibor LeBloch v jednom zo svojich cestopisov popisoval nutnost vyroby niecoiho ako chces pre dceru v moslimskej krajine. Riesili to nakupom "plachtakov" do ktorych nasili vnutrajsok z cyklogati... Dalsia moznost - napada ma kupit napr rejoice + pod ne nosit kratke cyklisticke /tusim to mal Autor v serii Autor sport lady/
Skúšala som nosiť aj cyklistické spodné prádlo v kombinácii s klasickými dlhými trekovými nohavicami, ale tá "plienka" mi moc nesedela, preto hľadám originál dlhé cyklogate, len pri mojej, mierne povedané, "nekonfekčnej postave" nechcem v nich vyzerať jak jaternica.
V ČR existuje Schein (Cykloschein), který je schopen ušít i dle představy zákazníka. Divil bych se, kdyby podobná fa. neexistovala aji u vás. Konec konců, nemá cosi takového v nabídce Kellys nebo Dema?
Asi Ti neostane nič iné, len sa podiviť, ale fakt NEEXISTUJE (aspoň v Blave, Trnave a Nitre som na nič nenatrafila).
http://www.bicykel.sk/page275sk.htm/
A když proběhneš ty odkazy, možno najdeš někoho se stejnými tužbami, jako máš sama. Nebo ti mohou dát tip ... :-D
tak som neporadil - prepac.... Ak Ta to potesi mam cca 115 kg a nosim "harapesky" a- zvykol som si :-) Ale chlapi to maju s oblecenim a vzhladom kusok jednoduchsie.
Omlouvám se, že nejen neporadím, ale ještě si zkusím přihřívat vlastní polívčičku, ale zakládat extra vlákno by mi přišlo zbytečné.
Ví někdo, kde v Brně či okolí je k mání jakžtakž kompletní sortiment oblečení firmy Axon? V jejich nabídce na netu bych si vybrala, ale internetový obchod asi neprovozují (a taky bych raději ozkoušela) a v jejich seznamu prodejců je sice kontaktů dost, ale kam jsem zatím přišla, neměli nakonec skoro nic, popř. třeba jen funkční prádlo a tak... Takže kdyby někdo měl osobní zkušenost, abych ty krámy nemusela postupně obíhat všechny... pomohlo by to.
Větší obchod by ti mohl požadované objednat. (větší proto, aby mohl tebou neodebrané někomu prodat. Malý obchodník se objednávce bude zuby-nehty bránit)
Jasně, taky je to možné řešení, jestli neexistuje obchod, který má tento sortiment v běžné nabídce... Že by fakt neexistoval?
Děvče a nediplomatka? To bys byla v této republice jediná ... Starému i mladému prodavači zalichotí, může-li pomoci ... B-)
No, děvče jsem byla naposledy tuším někdy před čtvrt stoletím :-) A přece jen oblečení raději nakupuju stylem - vidět "naživo" větší výběr, ozkoušet - až pak se rozhodovat... Daleko dražší značku DeMarchi už jsem v jednom krámku v docela slušně širokém sortimentu viděla, ten Axon snad taky někde vedou, ne?