Zaujímalo by ma či sem chodia aj dáky Slováci. Ja som z okolia Trenčína a kolegu mám z Nového Mesta nad Váhom. Môžeme urobiť nejaký výjazd. Moja vizitka je aj na mape pokritia viz odkazy na www.cyklistika-inak.com
ja poznám ešte Csabu z LV,to je všetko,
som z Vrábel pri Nr
Ale tady se asi myslí lehokolisty.A to nemám.
Ešte ho nemám, ale už naň šetrím. Asi na rok. Som zo Zvolena
keby si potreboval poradiť prípadne si niečo kúpiť pozri www.cyklistika-inak.com
Ja este viem o Marekovi z Pukanca, on ma homebuild.
Ale debata je hlavne o stretnutí, ja som za. Ak vychádzame z údajov pokrytia, tak by sme sa mohli stetnút niekde okolo Hlohovca alebo Topolcian, to by bolo najblizsie pre vsetkych. Ale zaujimave by mohlo byt aj stetnutie v Patinciach, kde by sa mohli poprevazat aj rodinny prislusnici na stvorkolesovych HPV-ckach...
Zdravím, tak som v histórii vyhrabal túto tému za konkrétnym účelom. Mám k dispozícii chatu pri Piešťanoch a chcel by som urobiť malé stretnutie priaznivcov ležatého jazdenia na Slovensku. Samozrejme nebudeme sa brániť ani súdružskej návšteve zo spriatelených krajín. Nemám ambíciu robiť nejaký velký zraz, iba také malé, výkendové stretnutie na chate z pojazdením po okolí Piešťan. Možné termíny:27.6-29.6., 11.7-13.7. Prípadne ďalšie v auguste. Jesť a piť budeme čo kto prinesie, možnosť grilovať, variť(guláš), chladiť pivo, k dispozícii bazén na osvieženie. Miest na spanie v chate je 10 + 5 v stane na zahrade. To už podla počtu záujemcov. Čo vy na to?
Mne by vyhovovalo 11.7.-13.7. alebo august. Do Hodonína sa chystám tiež. A koncom augusta bude zraz cykloturistov v Komárne, možno aj tam pôjdem.
ahoj, malá odbočka: do "hodonína" na podzim razím z Myjavy, nepojedete ve středu skrz??